To mann, en Toyota, fem mål

En gang iblant dumper det ned et leserbrev i postkassa vår. Her er et fra to kompiser som opplevde mere drama i Stavanger enn den dramatiske Vikingkampen. Inntrykkene fra en solid vestlandstur er ført i pennen av Anders Lørdag klokka 12:00 satte en ekspedisjon kursen for Stavanger med mandat til å utforske regionens underfundigheter og … Fortsett å lese «To mann, en Toyota, fem mål»

En gang iblant dumper det ned et leserbrev i postkassa vår. Her er et fra to kompiser som opplevde mere drama i Stavanger enn den dramatiske Vikingkampen. Inntrykkene fra en solid vestlandstur er ført i pennen av Anders

Lørdag klokka 12:00 satte en ekspedisjon kursen for Stavanger med mandat til å utforske regionens underfundigheter og et eksklusivt knippe vannhull. Lite visse de to stolte fra Enga hvilke dramatiske hendelser som skulle ta plass akkurat denne helga.

Etter fryktelig mange timer var gruppettoen på plass og man kontaktet en innfødt. Vedkommende kan både norsk og det lokale språket og ble ansett som verdifull i de situasjoner hvor kontakt med lokale var påkrevd. Til alles store overraskelse gikk en punkfestival av stabelen. Var ryktet om vår ankomst kommet oss i forkjøpet?

Etter god musikk og noen kalde fant man det opportunt å tusle langs kaia. En overstadig beruset person nikket vennlig til oss i det vi passerte. Det er mye mulig synet av en ordentlig blåfarge blei for mye for gutten for han slang seg plutselig i vannet.
De tilreisende fra storbyen er storsinnede og kan ikke la slikt gå upåaktet hen. odessa.natashaescort.com. Sammen halte de en våt stakkar på land og alle som var samlet var enige om at et liv var reddet. Slike positive supporter-aktiviteter vil ikke TV2 vite av og håp om et laken for et tips blei bryskt avvist.

Søndag passerte i et stille hyl. Om kvelden ble andre ekspedisjoner fra St. Hallvards by observert og nerver blei drept i fellesskap. Mandag derimot var det noe i lufta. Den lokale befolkningen begynte å komme frem fra kriker og sprekker mellom brosteinen. Kampen nærmet seg ubønnhørlig, Stavanger summet av rykter om skader, lagoppstillinger og karantener. Ingen ble bekreftet. Ingen blei avkreftet. En båt ble stilt til disposisjon for å frakte oss sjøveien til stadion. Oppgjøret var i gang.

Tre mål til Enga før tippeligahymnen var over roet ikke nervene til noen. Tvert om fikk man inntrykk av at ingen tror på eventyr eller nissen lenger. Lenge så det ut som om de ikke finnes heller. Ikke før Whæler forlangt å komme på scoringslista og Troy henta enda en ut av nota.
Men som professoren ved min side sa: vi driver distriktstøtte ikke U-hjelp!
Vi takker Stavanger for 3 poeng og aksepterer dette som en takk for lørdagens heltedåd.

Legg igjen en kommentar