Viking – Vålerenga 2-3

Det beste spillet som er vist i Tippeligaen i år stod Vålerenga for før pause. Det lukter gull av sånt. Men i andre var det som vanlig ..eh.. Vålerenga Tippeligaen 5. runde 28.04.2008 – Viking Stadion Tilskuere: 16.009 Mål: Viking – Vålerenga 2-3 (0-3) 0-1 Daniel Fredheim Holm 11 0-2 Gunnar Heidar Thorvaldsson 13 0-3 … Fortsett å lese «Viking – Vålerenga 2-3»

Det beste spillet som er vist i Tippeligaen i år stod Vålerenga for før pause. Det lukter gull av sånt. Men i andre var det som vanlig ..eh.. Vålerenga

Tippeligaen 5. runde
28.04.2008 – Viking Stadion
Tilskuere: 16.009

Mål:

Viking – Vålerenga 2-3 (0-3)

0-1 Daniel Fredheim Holm 11
0-2 Gunnar Heidar Thorvaldsson 13
0-3 Daniel Fredheim Holm 19
1-3 Alexander Ødegaard 68
2-3 Selvmål 2-3 Kjetil Wæhler 83

Gule kort Vålerenga: Dan V Thomassen 35, Daniel Fredheim Holm 47, Jarl André Storbæk 48
Gule kort Viking: Martin Fillo 37, Andrius Velicka 70

Vålerenga: Troy Perkins, Freddy dos Santos, Dan Thomassen, Kjetil Wæhler, Jarl André Storbæk, Mohammed Abdellaoue (Bojan Zajic 46), Martin Andresen,Kristofer Hæstad (Lars Iver Strand 53), Daniel Fredheim Holm, Bengt Sæternes, Gunnar H Thorvaldsson (Morten Berre 70)

Viking: KristianNicht – René Klingbell (Jørgen Horn 28), Børre Steenslid, Ragnvald Soma, Trond Erik Bertelsen – Nikolai Stokholm, Jone Samuelsen (André Danielsen 18)- Allan Gaarde, Martin Fillo (Peter Ijeh 72), Alexander Ødegaard – Andrius Velicka

Hoveddommer: Terje Hauge

Himmel og helvete.

To null er en farlig ledelse. Det er bare noe vi veit. Men tre null? Hadde det vært bedre å gå i garderoben med to-tre baklengs? Trygge seiern med ikke å skåre for mye før pause? Unngå den mentale fella der gutta blir altfor ovenpå, tror alt er avgjort, at det ikke er mere å spelle for, men glemmer at motstandern ikke har mere å tape. Undervurderer første omgangs undermålere. Tar det som god fisk at alt er i boks, klarer ikke å ta rundspelte siddiser på alvor etter sirkuset i første. Eller er det fysikken som svikter? To kamper på rad nå med labre takter etter hvilen. Et skummelt trekk.

Børs

Perkins 6

Storbæk 5

Wæhler 5

Thomassen 5

Dos Santos 5

Fredheim Holm 6 BB

Andresen 4

Hæstad 5

Abdellaoue 5

Sæternes 5

Thorvaldsson 5

Innbyttere:

Zajic 4

Strand 5

Berre 5

Legg igjen en kommentar