VINN EN VÅLERENGA-SCOOTER – ALLE BIDRAG ER SNART UTE

VIF.NO og VPN.NO har hatt gleden av å samarbeide om en artikkelkonkurranse, hvor den som leverte den beste artikkelen/bidraget kan vinne en scooter stylet i Vålerengas stolte farger. Artiklene ligger på VIF.NO og VPN.NO under vignetten ”Mitt Vålerenga”.Kåringen Når forslaget er publisert vil leserne av VIF.NO og VPN.NO stemme frem de beste bidragene til en … Fortsett å lese «VINN EN VÅLERENGA-SCOOTER – ALLE BIDRAG ER SNART UTE»

VIF.NO og VPN.NO har hatt gleden av å samarbeide om en artikkelkonkurranse, hvor den som leverte den beste artikkelen/bidraget kan vinne en scooter stylet i Vålerengas stolte farger.

Artiklene ligger på VIF.NO og VPN.NO under vignetten ”Mitt Vålerenga”.Kåringen
Når forslaget er publisert vil leserne av VIF.NO og VPN.NO stemme frem de beste bidragene til en finale, hvor en fagjury vil kåre det beste bidraget. Heder, ære og scooteren vil bli vinneren til del i pausen i forbindelse med en hjemmekamp.

Bruken av bidragene

VIF.NO og VPN.NO forbeholder seg retten til å publisere alle innkommende bidrag på våre nettsider i forbindelse med konkurransen, samt retten til uten varsel/samtykke å avkorte/endre i innsendte bidrag før publisering. Etter at konkurransen er avsluttet vil bidragene kunne brukes fritt av VPN.NO og VIF.NO ved eventuell fremtidig publisering på nettet. Når du sender inn bes du opplyse om du vil at bidraget skal publiseres med fullt navn/kunstnernavn. Dersom du ikke ber om noe annet blir bidraget publisert med innsenderens fulle navn.

Scooteren
Sjappa har også noen få scootere igjen å selge til deg med skrivesperre! Prisen er 9500,- inklusive moms. Skulle du vinne konkurransen etter å ha kjøpt scooteren, får du refundert kjøpesummen av Sjappa.

INNSENDING AV BIDRAG TIL KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 1. JUNI 2008.

En kommentar til «VINN EN VÅLERENGA-SCOOTER – ALLE BIDRAG ER SNART UTE»

Legg igjen en kommentar