Før avspark: Viking – VIF

Bortetur til oljebyen står for tur. Lang tur. Selv har jeg sitti ørten timer bak rattet, sett oss tape, og deretter tilsvarende tur hjem. Men det er mange år siden nå. For i år så går det annerledes, ikke sant? Nå skal våre tapre menn reise den berømte kjærringa etter snubletaktene sist søndag. Lås fjøsdøra, … Fortsett å lese «Før avspark: Viking – VIF»

Bortetur til oljebyen står for tur. Lang tur. Selv har jeg sitti ørten timer bak rattet, sett oss tape, og deretter tilsvarende tur hjem. Men det er mange år siden nå. For i år så går det annerledes, ikke sant? Nå skal våre tapre menn reise den berømte kjærringa etter snubletaktene sist søndag. Lås fjøsdøra, nå kommer Vålerenga på besøk!

Vi benytter igjen kjapp-og-gæli-måten: Det du får, er levert av Vålerenga Fotball.
Les forhåndsomtalen på Vålerenga Fotballs hjemmeside her!

Legg igjen en kommentar