RØD STREK – VPN’s påskekrim i 4 deler

På VPN spesial finner du lidelseshistorien ingen kulturredaktør ennå har våget å anmelde. Tør du å lese den? Påskekrimmen 2008. Den er ond, den er skummel og den er treffsikker. Super Musa er feil svar, VPN gir deg nemlig vår første påskekrim. Du vil bli presentert konspirasjoner, intriger, død, fordervelse og verdens ondeste spøkelse. Hvert … Fortsett å lese «RØD STREK – VPN’s påskekrim i 4 deler»

På VPN spesial finner du lidelseshistorien ingen kulturredaktør ennå har våget å anmelde. Tør du å lese den? Påskekrimmen 2008. Den er ond, den er skummel og den er treffsikker. Super Musa er feil svar, VPN gir deg nemlig vår første påskekrim. Du vil bli presentert konspirasjoner, intriger, død, fordervelse og verdens ondeste spøkelse. Hvert eneste ord vil jage deg videre og med frykt i blikket og svette i pannen vil du prøve å oppdatere siden for å få trygghet i sjela. Vi kan allerede nå avsløre at handlingen utspiller seg rundt norsk fotball.
Sarte sjeler kan ta med seg Agatha Christie på fjellet, du leser heller påskekrimmen – Rød Strek. Mer spennende enn et nedrykksdrama og lengre enn en flopasning. God Påske!

Påskethrilleren i fire deler kan du lese her på VPN-spesial til pinse og vel så det. Kos deg!

Legg igjen en kommentar