Dagboka, mandag 17. mars 2008

Seier på gress, seier på is, det er ikke så mye mer man trenger da, sånn bortsett fra dagboka. Vålerenga kan sluttspill Vi har hørt om finsk sisu i Hockey, Vålerenga har sin egen versjon, den heter vinnerkultur. Etter å ha gått på snørra i tre strake var vi tilbake med 4-1 seier i går … Fortsett å lese «Dagboka, mandag 17. mars 2008»

Seier på gress, seier på is, det er ikke så mye mer man trenger da, sånn bortsett fra dagboka.

Vålerenga kan sluttspill
Vi har hørt om finsk sisu i Hockey, Vålerenga har sin egen versjon, den heter vinnerkultur. Etter å ha gått på snørra i tre strake var vi tilbake med 4-1 seier i går og sikret at semifinalene går til 6 minst kamper. Vi statser på at gutta likte blodsmaken dem hadde i kjeften i går og gruser hamarbønda i de to neste kampa.

Treningskampen mot Moss
Vålerenga slo i går Moss 4-2 i treningskamp på La Manga. Glenn Roberts putta to og skaffet straffe, Gunnar la opp til to og skåret på straffen. Det siste målet sto Bojan for. Like gledelig som det var å putte fire mot et reservepreget adeccolag, var det å se Fellah og Lange tilbake på banen. Fellah rakk å vise at han ikke har mista talentet av å stabbe rundt med beinet i gips. Lange gledet først og fremst med å være tilbake, spisser trenger vel ofte litt tid på å bli sylskarpe.

Det er vel feil å si vi satte Moss under et konstant press i 90 minutter, men vi så en del kombinasjoner, spill i bakrom og 4-2-seieren var i minste laget. Både Roberts, Lange og Berre kunne fort ha putta flere. Ellers viste Harmeet Singh seg frem som ballsikker på det humpete underlaget. Baklengsmåla, spesielt det første som kom på dødball, så veldig lettkjøpt ut og kom på Moss eneste kvalifiserte sjanse i første omgang.

Party Party Party
Hvordan kan man bedre bruke kvelden den 27. mars enn å tylle i seg spiritus med gode venner? Underholdningen blir av den sikre velkjente sorten, du får gjenoppfriska tribunesangene til seriestart, men mest av alt handler det om å gjeninstifte en tradisjon som mange av oss har savna. Gå rundt med en iskald Ringnes i neven, mens du hører summinga om hvor gode vi blir i år. Takk både til klubben og Klanen som sammen drar i gang dette etterlengede arrangemenetet. Biletter får du i Sjappa, mer informsajon får du på vif-fotball.no.

Slike kvelder er av de beste timene av livet til en supporter, før kvelden er over er du garantert sikker på at vi tar alt. Du møter tribunevenna dine, men slipper angsten, smertene, ja lidelsene som du normalt forbinder med disse trynene. Nyt det, virkeligheten møter vi to dager senere. Du betaler 150 for musikken og lokalet, drikkevarene koster også, mens drømminga er gratis. Kos deg!

Tikk, tikk, tikk
Det nærmer seg tidspunktet hvor vinterens overgangsvindu stenger. Det er overraskende lite rykter å forholde seg til, skulle tro at TV2 om ikke annet klarte å juge sammen litt. Egentlig ganske skuffende greier det der. La oss se hva vi kan få i gang.. Hva skjer egentlig med Peter van Der Heyden? Hva med trenere skal vi ansette flere av dem? Vi har lagdelstrenere og kondisjonstrenere, men har vi ikke glemt en spensttrener? Skal vi leie ut flere? Skal vi selge noen?

Vålerenga i dag, eller kjøpe, kjøpe, kjøpe om du vil
Kjøp sesongkort, kjøp billetter til festen på Sentrum Scene og kjøp påskeegg til unga. Har du fortsatt penger igjen, kjøper du deg en eggelikør, det er jo påske for pokker. Vi i VPN sitter og leser korrektur på påskekrimmen og slik går no dagan.

Legg igjen en kommentar