Dagboka fredag 14. mars 2008

Fredag og vi har ikke hørt noe om møtet i finanskomitéen om Vålerengas stadionplaner. Vi ble utålmodige og ringte Odd Skarheim om hvordan saken var gått. Og så annonserer vi VPNs påskekrim. Finanskomiteén Det ble merkelig stille etter onsdagens bebudede møte i finanskomitéen der Vålerengas stadionplaner skulle over, under eller rundt det første hinderet mot … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. mars 2008»

Fredag og vi har ikke hørt noe om møtet i finanskomitéen om Vålerengas stadionplaner. Vi ble utålmodige og ringte Odd Skarheim om hvordan saken var gått. Og så annonserer vi VPNs påskekrim.

Finanskomiteén

Det ble merkelig stille etter onsdagens bebudede møte i finanskomitéen der Vålerengas stadionplaner skulle over, under eller rundt det første hinderet mot realisering. Vålerenga har som kjent brukt atskillig tid og krefter på å få bygge stadion det siste året, så vi var blant de mange som var spent på hvordan møtet gikk.

Kanskje en telefon til Odd Skarheim kan hjelpe på? Som sagt, så gjort.

– Jeg holdt en såkalt deputasjon for komitéen, det vil si jeg framla våre planer, men selve behandlingen av saken ble tatt av sakskartet. I følge komitéens medlemmer så var det rett og slett feil at den kom opp i det hele tatt. Komitéen sier de ennå ikke har innhentet tilstrekkelig informasjon til å kunne ta en beslutning, sier Odd Skarheim til VPN.

Hmm. Det er nå et halvt år siden Fremskrittspartiet meldte denne saken, så en kan ikke akkurat si at de kommunale organene jobber i ekspressfart. Men det er vel omtrent den slags oppførsel vi har lært oss å forvente derfra. La oss håpe at det ikke er snakk om en bevisst trenering. Vi minner om at det er høyres Bård Folke Fredriksen som er leder i finanskomitéen: partiet høyre bekjenner seg som regel til prinsippet om flertallstyre, men har øyensynlig ikke noe i mot at mindretallet saboterer litt når anledningen byr seg.Inflatable Ball

Heldigvis så ser vi i gårsdagens VG at Henning Holstad lover at stadionsaken skal komme opp i både finanskomitéen og i bystyret i løpet av april.

Tilbake til Skarheim:

– Vi i Vålerenga jobber for fullt med reguleringsplanen for stadion, og later som om tomten ligger klar som lovet av fletallet av politikerene. Det er en sjanse å ta, for gangen gjennom plan og bygningsetaten tar lang tid og koster penger. Penger som kan være tapt dersom det skulle skjære seg med tomta. Men vi vil gjerne holde trykket oppe i denne saken slik at stadion kan stå klart så tidlig som mulig, avslutter Odd Skarheim til VPN.

VPNs påskekrim: Rød strek

VPNs påskethriller, en lidelseshistorie i tre eller fire deler er på det nærmeste klar. Første episode publiseres Skjærtorsdag. Derettter Langfredag. Påskeaften og påskemorgen. Mulig aften/morgen blir slått sammen.

Dette er hva ekspertene har sagt så langt:
Unni Lindell: Ingen kommentar
Karin Fossum og Anne Holt: Samma som Unni
Tre tause krimdronninger er tydeligvis redde for å bli vippa av tronen.
Agatha Christie: Jeg er heldigvis for gammel til sånt vås. Hadde jeg lest dette hadde jeg daua.
VG: Terningkast 7. Det er i overkant og i meste laget, for vi brukte jo bare åtte terninger
Dagbladet: En realsosiologisk studie av fotballspillets grunnholdninger sett i gammelkriminalistisk perspektiv med et nikkersadelig, eplekjekt bakteppe. Terningkast null.
Stephen King: Jeg gir meg. Spenningens mestre i VPN ruler

Legg igjen en kommentar