Dagboka, tirsdag 18. mars 2008

Vi er inne i den stille uken. Det merkes også for en stakkar som skal skrible i dagboka. Vi nøyer oss med litt drodling om juniorer, kontraktsforhandlinger, skøyter og ønsket om ny bestefar. Fellah i kontraktsforhandlinger Fellah viser i intervju med Nettavisen at han er best når han lar beina snakke for seg. Etter at … Fortsett å lese «Dagboka, tirsdag 18. mars 2008»

Vi er inne i den stille uken. Det merkes også for en stakkar som skal skrible i dagboka. Vi nøyer oss med litt drodling om juniorer, kontraktsforhandlinger, skøyter og ønsket om ny bestefar.

Fellah i kontraktsforhandlinger
Fellah viser i intervju med Nettavisen at han er best når han lar beina snakke for seg. Etter at det har vært stille rundt Fellah under skadefraværet på et halvt års tid, fikk han nesten et kvarter mot Moss. Det var et lovende kvarter, desto mer skuffende er det at han benytter første anledning til å bedrive kontraktsforhandlinger gjennom media. Vi håper og er trygge på at Aalbu tilbyr Fellah det han er verdt og at vi fortsetter å si nei til lønnskrav fra unge spillere som tror at ung og lovende betyr lønn som en stjernespiller. Her er VPNs påskesynonymordbok ”ung og lovende” betyr at du har mye å bevise før du er en etablert spiller, lønna du får bør reflektere dette.

Ivan da Silva
Vålerenga fikk en e-mail fra Portugal og plutselig har juniorlaget fått en spennende 17-åring på midtbanen. Vi i VPN pleier ikke å skrive om nye juniorer som kommer, men denne virket litt spennende. I tilegg gir det oss muligheten til å ønske da Silva, juniorlaget og de andre aldersbestemte laga våre, lykke til i den internasjonale turneringa i Barcelona.

Den marginale skøytesporten
I stadionsaken hører vi oftere og oftere om skøytebane i forbindelse med Vålerengas nye storstue. Norsk lengdeløp har allerede en storstue på Hamar som må være ett av de dyreste anleggene i Norge i forhold til antall brukere. Vi trenger ingen ny giganthall til katte- og bikkjeutstillinger i Oslo. Dersom politikerne i Oslo ønsker å gjøre noe for den marginale idretten må ærverdige Frogner stadion være et utmerket sted å plassere de 10-12 aktive.

Festen på Sentrum Scene
Vi minner igjen om at billetter til sesongstartsfesten kan kjøpes på Sjappa for kr. 150.
Spillerne kommer, Vålerenga relaterte artister i tilegg bør du og venna dine kjenne deres besøkelsestid. Vi tror det blir mye folk og en god gammeldags rallarfest.

Mike Speight
Hva skal man si om denne mannen? Det er bare et tidsspørsmål før han blir plukket opp som kultfigur av TV2. Blid og med en stemme og ”dialekt” som gjør at man sitter og får bestefarsfølelse når man ser han på skjermen. Mike Speight; Vær så snill og adopter meg som ditt nye barnebarn, jeg vil så gjerne høre at du leser historien om de tre bukkene bruse for meg. Rønsen: du har tilgang på mannen og du har tilgang på kamera, er det så jævlig vanskelig å lage en helaftens spillefilm?

Tabelltips
Stabæk supporterne kjører en videopresentasjon av sine tabelltips, etter å ha sett greia vil jeg foran neste sesong anbefale radioformatet. Vi tippes på en åttendeplass og det må de få lov til å tippe, selv om vi synes det er i overkant beskjedent. For å få tiden til å gå kan du jo så smått begynne å regne gjennomsnittstabeller basert på tabelltipsene til all verdens fotballeksperter.

The missing link
VPN holder på med vårrengjøring og har oppdaget at våre linker tl aldersbestemte lag og andre vålerengarelaterte sider, trenger en oppdatering. Sitter du og bruker dag ut og dag inn på en side om klubben, eller drifter en side om ett aldersbestemt lag, da tar du kontakt med oss og gir oss et tips. Det gir oss et bredere utvalg av linker og deg/dere mer oppmerksomhet.

Vålerenga i dag
Storhamar leder 3-2 i kamper før kveldens sjette semifinale. Taper vi i kveld er sesongen over. Vi håper og trur at gutta viser hva dem er lagd av og inviterer til semifinale-finale på Jordal torsdag.

Legg igjen en kommentar