Klubben i mitt hjerte, trua og spist av parasitter!

For oss supportere er det klubben som teller. For den gemene tilskuer er det laget som teller. For NISO er det snakk om mobbing og trakassering dersom du er en belastning for klubben. Som selger har man ofte en prestasjonsbasert lønn. Selger du mye, får du mer lønn. Det samme gjelder for mange yrker, der … Fortsett å lese «Klubben i mitt hjerte, trua og spist av parasitter!»

For oss supportere er det klubben som teller. For den gemene tilskuer er det laget som teller. For NISO er det snakk om mobbing og trakassering dersom du er en belastning for klubben.

Som selger har man ofte en prestasjonsbasert lønn. Selger du mye, får du mer lønn. Det samme gjelder for mange yrker, der personlige egenskaper er viktige for hvor godt du gjør jobben din. En advokat som kan håndtere flere saker på en gang, kan ta bedre betalt enn en advokat som kan håndtere en sak. En rask snekker tjener mer enn en treig snekker.

En god fotballspiller tjener mye penger, og en middelmådig fotballspiller tjener penger han også. Hvis du ikke er god nok, får du beskjed om at «Sorry, du er for dårlig for dette laget. Du må finne deg en annen klubb». Eller at man velger å satse på en spiller med nogenlunde like egenskaper, men et større potensiale.

En fotballklubb er ingen arbeidsplass på lik linje med en butikk, et advokatfirma, et snekkerverksted eller en trailer. Det er et sted der prestasjonen er alt, er du ikke god nok, så får du finne deg en klubb med lavere ambisjoner. Eksempler på dette? De finnes i massevis. Thomas Holm, er en av dem. En veldig god spiller, og en med sjel og tilhørighet til VIF. Men potensialet er ikke helt der oppe, så Vålerenga velger og satse på andre spillere.

Frøken Silje, er det mobbing hvis en bokanmelder skriver at «Denne boka holder ikke mål, forfatteren har vært over toppen», «Metallica er et legendarisk band, men den siste utgivelsen er bare her for å tyne kua. Dropp denne og lev med minnene». Underholdningsindustrien, fotball inkludert, har ikke rom for pingler og sutring. Det er resultater, prestasjoner og kvalitet som teller.

For første og mest sannsynlig siste gang, holder jeg med LSK. Ikke fordi jeg syns det er en klubb med sjel og sjarm, men fordi dette er viktig for min egen klubb, Oslos Stolthet, Vålerenga. Jeg synes LSK er i sin fulle rett å si ifra om at en spiller ikke er god nok, når de har ambisjoner om å kjempe i toppen. Som idrettsutøver er du ikke arbeidstaker, du er underholder. Du skal underholde, skape engasjement og minner vi ikke kan glemme. Det er ikke uten grunn at mennesker bruker stort sett alt de eier og har av penger på å følge en klubb.

Grådige agenter(menneskehetens egen parasitt), fagforeninger og oppblåste snørrhovne spillere er i ferd med å ta knekken på fotballen. Fotballforbundet må se dette, og ta det tidlig. Vanligvis er jeg på arbeidstakerens parti, men en fotballspiller er en bitteliten del av et lag, et felleskap og en varig historie. Å hvis jeg skal ha glede av fotball resten av mitt liv, må laget mitt ha noen å spille mot. Hva faen har Lillestrøm gjort galt annet enn å droppe en spiller som er for dårlig? Du kan komme langt med vilje og innsats, men er du like dårlig som Pål Strand kommer du ikke lenger.

Gi klubbene makta tilbake. Det er på ingen måte bra for fotballen i Norge at NISO og TV2 skal sitte og herje for å skape mest mulig økonomisk gevinst. Som profesjonell fotballspiller er man heldig, du og jeg betaler for at han skal få gjøre det han liker best i hele verden.Vennligst vis litt respekt for det vi legger ned av tid, penger og krefter for å følge med på dere.

Pål Strand vil ha ny klubb. Men hvem gidder å signere med deg nå når de ser hvordan du definerer lojalitet. Takk for at du forstyrrer sesongoppkjøringa i LSK !

Legg igjen en kommentar