Dagboka fredag 7. mars 2008

Tap igjen, og så da. Brocken mest pop, Aalbu fra hofta og klubben under kontroll. Dagbok fredag. Og det er helg. Aalborg – Vålerenga, 3-2 ”Nytt VIF-tap” som det står i Dagsavisen. Skal vi tro trenere og avisen var det en ræva førsteomgang av oss der man ble liggende under 3-0 til pause for så … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. mars 2008»

Tap igjen, og så da. Brocken mest pop, Aalbu fra hofta og klubben under kontroll. Dagbok fredag. Og det er helg.

Aalborg – Vålerenga, 3-2
”Nytt VIF-tap” som det står i Dagsavisen. Skal vi tro trenere og avisen var det en ræva førsteomgang av oss der man ble liggende under 3-0 til pause for så å våkne til i andre og goalle to, deriblant en straffe satt av Berre og en kanon fra 20 meter signert Sæternes. Martin spilte ikke, småsjuk. Men Wæhler var tilbake en times tid, uten at det hindret 3 i sekken.

– Vi var rett og slett ikke klare til kamp. Hva det skyldes vet jeg ikke, men vi må konstantere at vi ble løpende i mellom og at Aalborg var mye bedre enn oss før pause, sier Skullerud til klubbens side. Om førsteomgangen.

– Jeg synes det var godt gjort å komme tilbake som vi gjorde etter pause. Da var det tydelig at vi var mer våkne. Vi var enige om at vi måtte ut å vise oss fra en annen side i andre omgang, og det gjorde vi, sier Skullerud til samme publikasjon. Om andreomgangen

Kanskje litt skummelt om trenerne ikke vet hvorfor gutta var seige i første, men Dagboka lar seg ikke stresse ennå. Aalborg er tett på sin sesongstart og i en annen treningsfase enn Vålerenga som har lenger tid fram. Kanskje vi er seige og treige ennå, og jeg velger å tro at spruten og spermen kommer til full utløsning i seriestarten. Helst etter en lang og solid akt, ikke på de første fem minuttene.

Folkens, det er fortsatt treningskamper og jeg klorer meg fast til det jeg har sagt før til meg selv og min krets: jeg måler Vålerenga på poeng i serien.

Brocken mest pop
En artig liten vri fra Nettavisen i dag. De har sjekka med klubbene om hvem som får mest post, og dermed hvem som er Tippeligaens mest populære mann.

Og vinner er David Brocken, defensiv trener i Vålerenga. Basert på Hengerns informasjon får han mer post enn Daniel og Freddy. Mye av brevverket kommer fra Belgia der David også hadde en stor stjerne. David forteller om en fin sesongavslutning i Belgia, som startet med signaturer på damekinn.

– Men på slutten av kvelden dro de imidlertid av seg trøyene og ville ha autografen min på brystene.

Det har du fortjent, David. Fin fyr, og jeg tar gjerne en signatur rundt vorta sjøl.

Ellers tar vi med kommentaren da Branns postfolk spørres om postgangen der vest:

– Her er det veldig lite fanpost, det går nok mest privat

Akkurat den trenger ikke Dagboka kommentere.

fra årsmøtet til klubben…
Kommer det mer interessant tekst. Blant annet noe Aalbu tok opp i sin oppsummering og som Nettavisen ber han fordype:

– Det er mange spillere som kunne blitt mye bedre spillere hvis de hadde en bedre innstilling. De har mye å lære av andre idrettsutøvere på en rekke områder – søvn, forberedelse til trening og kamp, i det hele tatt det som gjør
dem til bedre fotballspillere.

Godt sagt, Jan Erik.
Vi tar også med at Aalbu nevnte problemene med sladrefolket på Valle også:

– Det verste er ikke våre supportere og media, men rett og slett at man blir konfrontert med at man ikke har tillit fra våre egne, og dette kommer fra altfor mange personer i media og andre kjente som er i jevnlig dialog med klubben.

Akkurat den saken har vi også latt oss forbanne av. Og vi lover deg at vi skal oute de som ikke klarer å sette klubben først. Saken er faktisk ikke glemt.

Vi nevner også at Tom Henning Hovi er tatt med i hovedstyret OG han skal sitte i det sportslige utvalget. Se det er riktig mann på riktig plass. Og en kar som ikke kommer til sette sitt eget ego foran klubben. Gratulerer, Kong Hovi. Og takk på forhånd.

Horn på U21
Han er med når landsen møter Ukraina i Kopervik 26. mars kl1630.
Grattis, Jørgen.

Takk og pris
Etter at Dagboka hele uka har kommet med dårlig skjult frykt for at Vålerenga skal bæsje i den økonomiske skuffen, bygge luftslott og gå på pengekatastrofer igjen tar klubben grep:

De søker nå etter en Økonomisjef og en Controller. Les på klubbens sider om du har snøring.

Vi syns det er fint at Dagboka kan styre klubbens aktiviteter på denne måten.
Vi takker for responsen, og senker skuldrene en smule.

Ishockey
Hockeygutta vant den syvende mot Lillehammer. Gratulerer, omsider.
Og møter erkebikkja Storhamar i semiene. Du veit hva som gjelder.

Vålerenga i dag
Fredagsquiz på Bohemen kl18. Deilig.

Legg igjen en kommentar