Dagboka torsdag 6. mars 2008

Så er det ikke så mange som tror på oss. Men vi tror på Panzer, akevitt og det nye styret i Klanen. Dagboka er klar. Tro Først gikk Hareide ut hos NRK og sa: -Vålerenga var ikke blant de fem beste i fjor, og har en vei å gå for å blande seg inn i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. mars 2008»

Så er det ikke så mange som tror på oss. Men vi tror på Panzer, akevitt og det nye styret i Klanen. Dagboka er klar.

Tro
Først gikk Hareide ut hos NRK og sa:
-Vålerenga var ikke blant de fem beste i fjor, og har en vei å gå for å blande seg inn i sjiktet blant de fem øverste, sier landslagssjefen til statskanalen.
Så kommer bookiene på banen i dag og tipper oss i snitt på femte plass. Ifølge Ioslo.no.

I likhet med Aalbu på NRK lar vi oss også overraske over denne. Og ryggmargsrefleksen sier at vi skal svare: VPN har ikke tro på deg heller, Åge.

Når det er sagt: det er helt ok for meg om de utenforstående ikke tror på gull til oss. Så lenge de innenforstående gjør det. Det er egentlig helt perfekt dersom forventningene er ”bare” interne, ikke eksterne. Det blir kanskje lettere for oss å finne gull da?

Laget er forsterket, antagligvis godt nok. Om alt klaffer. En av de tingene som hjelper er om skuldrene ikke er høye, samtidig som ryggen er rank og panna er av stål. Kanskje dette er en snedig plan fra Åge for å hjelpe oss i stedet?

I retur kan Aalbu og co la være å snakke noen av våre spillere inn i landslaget. Ok, Åge? Så kan gutta våre heller bruker kreftene på å vinne gull.

Apropos landslaget
PPNs (Panzer På Nett, særlig) melder at Panzer spilte ikke for Wigans rekrutter mot Sunderland. Tap 1-4. Betyr det at Panzer spiller mot Arsenal søndag?
Og at han da garanterer sin plass på landsen etter at en sportskommentator har skrytt han opp?

Akevitt
Litt søkt den, men Vålerenga fotball møter Aalborg i kjapt avtalt treningskamp idag. I Aalborg. Kjetil Wæhler er tilbake i troppen til kampen og det kaller vi godt nytt. Gutta drar til La Manga igjen lørdag der de skal møte storheter som Sandefjord, Moss, (Hei Geir!) og Haugesund. God tur!

Klanens årsmøte
Ble avholdt i går. Og nytt styre er satt:

Espen Knutsen, Greger Thorvaldsen, Marit Nyborg, Nimo W. Gasparini og Christian Kjellsen er faste medlemmer, mens Morten Nydal og Jørund Smedhus er varamedlemmer. Mer info kommer visstnok etter hvert, følg med på Klanens sider.

VPN noterer seg at det er faktisk mange fine folk i det styret. I fall du skulle tro vi mente noe annet. Vi gratulerer hele gjengen og minner alle på at disse folka faktisk gidder å gjøre en kjempejobb for det vi alle er så glade i. Og det skal de ha MYE skryt for, den jobben er ikke alltid like takknemlig behandlet av alle. Stå på.

Ishockey idag
Iskrigerne har skaffet seg kniven på strupen. Sjuende og avgjørende kvartfinale mot Lillehammer spilles på Jordal i kveld. Kl.2000. Har du litt hjerte for hockeygutta blir de nok glad om du stiller.

Vålerenga i dag
Aalborg vs Vålerenga, Energi Nord Arena kl 1530.
(Dvs: Akevitt vs Absinth = garantert hodepine.)

Vålerenga – Lillehammer. Jordal Amfi kl. 2000

Legg igjen en kommentar