Dagboka mandag 3. mars 2008

Martin er en råtass. Iallefall om du bare måååå si det. Mila drar. Juniorene er flinke og vi kozer med Freddy. Det er omtrent en hel dagbok det. Morder-Martin Andresen klinka ned Aalesunds Holm. Og selv om det var en fartsfylt takling var det ikke virkelig ikke så ille som TV2 skulle ha det til. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. mars 2008»

Martin er en råtass. Iallefall om du bare måååå si det. Mila drar. Juniorene er flinke og vi kozer med Freddy. Det er omtrent en hel dagbok det.

Morder-Martin
Andresen klinka ned Aalesunds Holm. Og selv om det var en fartsfylt takling var det ikke virkelig ikke så ille som TV2 skulle ha det til. Martin takla hardt, men på ball. Holm var oppe igjen etterpå. Kanskje gult i verste fall, om knottene ble vist. Ikke bare så vi den vanlige ”vi har utrolig mye sendetid og har betalt masse penger for fotballen så vi må dramatisere alt for å få nok innhold”-greia til TV2. Men vi ante kanskje en viss bitterhet over at stjerna har forlatt Bergen? Hvor teit var det ikke å se Davy (fin, litt mer bustete sveis, Davy) si at Martin var sympatisk og snill i Bergen, mens han nå har blitt en ”bølle” i Vålerenga.

Martin satt bare i studio, ristet på hodet, sleit med selvkontrollen men smilte anstrengt fortsatt. Og han klart fra at han var uenig. Som oss tror jeg Martin sleit med å forstå hva i all verden som var tema.

For vårt vedkommende syns vi at det er utrolig snilt av Martin å stille i studio for å diskutere pisset. Strengt tatt syns vi han bare kunne bedt dem ryke og reise. Davy har sin agenda, og selv om han sikkert benekter det er mer enn nok indisier på det til at han burde la være å fronte sånne saker. Det som da er det flotteste med hele studiosaken og den konstruerte diskusjonen er at Martin ved å stille i studio avslører hele TV2s problem med at de må skape kunstig innhold, samt at vår kaptein også avslører agendaen til Davy. Bare synd at Bengt dras med.

Mila
Klubben melder at Sebastian Mila leies ut til LKS Lodz. I Polen, om du ikke er Egil Drillo Olsen i geografi. Mila leies ut med opsjon til å kjøpe, altså ikke lisens til å avlive. Sebastian reiste allerede fredag i retning hjemlandet. Vi kommer til å følge han opp i utleieperioden og ønsker han lykke til. – Så gjør vi opp status i juni og ser om Lodz ønsker å bruke opsjonen sin og på hva Sebastian selv ønsker, sier Aalbu til klubbens sider.

For vårt vedkommende blir det ikke overraskende. Verken at Mila leies ut eller at han kommer til å selges – tror vi da. På mange måter har han vært et friskt pust. Men bare til tider. Mao han har ikke levert spesielt konsistente prestasjoner på kamp. Og vi innbiller oss at det samme er tilfellet på trening. Vi ønsker han i alle fall lykke til i hjemlandet. Såpass lykke til at Vålerenga kan få noe for han dersom han skal selges. Kanskje regnestykket ikke blir så ille? Og så er det opp til Bojan å overbevise om at Vålerenga kan finne gull i øst-europa… Akkurat det ser det pr dags dato ut som han klare.

Flinke gutter
Vålerengas juniorer slo Fjellhamar 3-1 i treningskamp lørdag i Vallhall. Anders Lie, Martin Fermin og Daniel Berg scoret for oss. VPN gratulerer.

Freddy boy
Dagsavisen.no bringer et veldig fint intervju med Freddy. Vi vil ikke sitere fra det rett og slett fordi du bør lese hele. Freddy er en fin fyr, og han er ekte Vålerenga. I motsetning til så mye annet som er tilknyttet klubben vår. Av alle ting som kan skje med spillerne denne sesongen syns jeg det fineste av alt var om Freddy erobret backplassen, spilte som han gjorde i sist kamp på La Mange hele sesongen og fikk de som gnåler om hvor dårlig han er til å holde kjeft. VPNs folk inkludert. Stå på, Freddy, det er opp til deg.

GHPN
Gamle Helter på Nett, ser med stor sorg at Herenveen og Christian Grindheim faller av i gullkampen Nederland. Etter Pelles overgang klatret laget helt opp til en andreplass, men nå går det tråere. Grindheim satt på benken hele kampen mot Twente lørdag. Herenveen tapte 1-0.

Vålerenga i dag
Ekte supportere. I dag også. Ikke som Oilersfansen som dukket opp på Jordal i går. Med Oilersdrakter – på Lillehammers felt. Og sang Lillehammersanger.
Mye som kan kjøpes, men ære kan du ikke betale for, kjære bønder.

Legg igjen en kommentar