Dagboka onsdag 13. februar 2008

Desperasjonen griper oss snart, men heldigvis så er Bojan på bedringens vei. Bojan er tilbake I hvert fall snart. – Bojan var bedre enn vi fryktet og vi har fått positive signaler etter testing og sjekk av ankelen hans denne uken. Han er tilbake i trening for fullt på onsdag, sier Morten Johansen til vif.no. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. februar 2008»

Desperasjonen griper oss snart, men heldigvis så er Bojan på bedringens vei.

Bojan er tilbake

I hvert fall snart.
– Bojan var bedre enn vi fryktet og vi har fått positive signaler etter testing og sjekk av ankelen hans denne uken. Han er tilbake i trening for fullt på onsdag, sier Morten Johansen til vif.no. Morten Johansen er fysioterapaut i Vålerenga. Og denne saken har vi stjålet fra vif.no.

Uansett er det godt å vite at den mest spennende nyerhvervelsen fra nyåret snart er klar for kamp igjen. Med kondis til å holde en hel kamp finnes det vel knapt bedre offensiv midtbanespiller i Vålerenga og Bojan burde definitivt kunne fylle rollen som – dersom jeg har forstått Martin Andresens system riktig, skal fylles rett bak de to spissene.

Også Andrë Muri rapporteres ha gde muligheter til å være i full trening snart. Daniel, derimot, han sliter fremdeles. Og Mohammed Abdellaoue er omtrent i samme rute som Andrë Muri. Kjekt å vite før Lyn-kampen som nok setter tonen den neste uken eller så i Vålerenga.

Forøvrig på en stille dag

Så anbefaler vi, som alltid, Arild Rønsens Enga inside. Nå med reportasje fra en av Vålerengas alternative treningsomganger. Fornøyelig lesninger det.

Og for å fylle på så tar vi med denne som sto skrevet i dagboka for nøyaktig 4 år siden:

I morgen er det klart for ny kamp i vinterserien i Vallhall. Dette er den siste kampen og Vålerenga har fortsatt sjansen til å vinne hele greia. Lillestrøm leder med 4 poeng, mens Vålerenga og Lyn har 3 poeng hver og stakkars Stabæk ligger sist med 1 fattig poeng (tror vi da..).Dette er den første kampen der Kjetil Rekdal skal drille inn formasjonene og laget som skal avansere i UEFA-cupen. Det betyr såvidt vi har forstått 5 mann bak, nemlig David Brocken, Erik Hagen, Kjetil Rekdal, Tom Henning Hovi og Runar Normann. Ut i fra det mannskapet vi har tilgjengelig til UEFA-cupen, kan vi ikke skjønne annet enn at vi må kjøre med 3 mann på midten: David Hanssen, Ardian Gashi og Morten Berre. Da står vi igjen med 2 mann på topp, Freddy dos Santos og Daniel Fredheim Holm, dersom han blir frisk.

Morsomme navn i den backrekka, får en si… Vålerenga vant forøvrig kampen mot LSK 2-1 og dermed hele vinterserien. Deretter gjorde klubben en meget god figur mot Newcastle og var vel bare et hårsbredd fra å gå videre. I det hele tatt var 2004 et år vi godt kunne få et par til av.

Legg igjen en kommentar