Dagboka tirsdag 12. februar 2008

Stille, svært stille. Men vi holder ut, og sannelig finner vi ikke at Morten Berre er fornøyd etter helgens treningskampseier. Forsesong Det er ikke til å komme i fra at dette er en ganske så kjedelig tid på året, sånn rent fotballmessig i hvert fall. Det vil dersom man ikke har visse interesser på «balløya» … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. februar 2008»

Stille, svært stille. Men vi holder ut, og sannelig finner vi ikke at Morten Berre er fornøyd etter helgens treningskampseier.

Forsesong

Det er ikke til å komme i fra at dette er en ganske så kjedelig tid på året, sånn rent fotballmessig i hvert fall. Det vil dersom man ikke har visse interesser på «balløya» eller andre tilsvarende perverse tilbøyligheter. Men det endrer ikke på det faktum at dette er en usedvanlig viktig tid for tippeligaen. Det er nettopp nå i februar at trenere og spillere kan gå seg bort i falsk optimisme etter et par tre gode resultater mot andre norske lag stinne, eventuelt pådra seg skader som neppe blir skikkelig leget før panikken er fullt utviklet en gang i september. Slik har det vært for Vålerenga de siste par årene, med svært gode treningskampresultater, et par tre leie skader på nøkkelpersonnel og deretter fullstendig kollaps i sesongens første halvdel. En skulle tro det, om mulig, var enda vanskeligere i år med mange nye spillere og haugevis av nye trenere på plass. Derfor er det godt å lese at Morten Berre, som har sett det meste, virker fornøyd med oppkjøringen så langt.

– Det er mye nytt på laget i år og mange nye ting å forholde seg til. Men alle de nye spillerne har sklidd godt inn i miljøet og vi er i ferd med å finne ut av hva som fungerer og ikke, sier Morten Berre til Nettavisen. Berre fortsetter samme sted

– Vi trener hardere og mer nå, enn hva vi gjorde på samme tidspunkt i fjor. Så jeg håper vi treffer bedre med formen i år. I fjor bommet vi jo totalt.

Nemlig.

Og for de som synes vi maser for mye om dette: Synes dere fjorårssesongen var spesielt festlig? Jeg personlig tar meg stadig i å gruble over bortekampen mot Lyn der Vålerenga ble gjort til latter, spesielt utover i 2. omgang da entusiasmen og ikke minst kreftene tok slutt. den kampen gikk riktignok på høsten, men allikevel… Tap så mange kamper dere orker og tåler akkurat nå, så lenge grunnlaget for sesongen legges sten for sten uten idiotiske skader på nøkkelpersonell.

Nå har vi egentlig ikke så mye å si, men det hindrer oss ikke å gjenta Sjappeutlysningen fra i går:

Fra Sjappa, På Sjappa, I Sjappa?

Vi får melding fra Sjappa som spør: Kunne du tenkt deg å jobbe for Sjappa på kampdag?

Og informerer: Sjappa håndterer salg av supporterutstyr + billetter på kampdag. Vi trenger folk som kan bekle disse jobbene.

Enn videre: Du vil motta lønn, adgangskort til alle våre hjemmekamper, og masse moro.

Og derfor: Interesserte bes ta kontakt med Frode på mailadresse veie att vif.no

Og dermed: Skriv litt der du forteller om deg selv, alder, interesser osv.

Så får du nok jobben dersom du fortjener den.

Legg igjen en kommentar