Treningsrapport søndag 27. januar 2008

Gutta bar preg av nye omgivelser og savn i dag, men etter å ha varmet opp med pasningsøvelser var det klart for internkamp, med det vår kilde oppfatter som en førsteelver mot røkla. Kampen gikk i overskyet vær med 25 grader på termostaten. En dag til ettertanke Det spredte seg en litt klam stemning da … Fortsett å lese «Treningsrapport søndag 27. januar 2008»

Gutta bar preg av nye omgivelser og savn i dag, men etter å ha varmet opp med pasningsøvelser var det klart for internkamp, med det vår kilde oppfatter som en førsteelver mot røkla. Kampen gikk i overskyet vær med 25 grader på termostaten.

En dag til ettertanke
Det spredte seg en litt klam stemning da gutta kom til feltet i formiddag. Øynene søkte rundt på parkeringsplassen, hvor var det blitt av våre anonyme dommerassistenter? Ryktet på Gran Canaria akkurat nå er at linjemennene har reist hjem, med en god følelse av å ha hevet sine basisferdigheter. Vel, over til de gutta vi har nærmest forhold til.

Balløvelser pasninger og mottak
Pasninger skal ikke slås lenger, det var 80-tallet, nå skal de skytes, eller druses om du vil. Treningens første del var i dag viet pasningsøvelser og mottak. Deretter ble gutta delt i disse laga:

Rødt lag:
Troy
Storbæk Horn Thomassen Jepsen (Van der Heyden)
Doffen Andre Strand
DFH Seternes Gunnar

Blått lag:
Bolthof
Van der Heyden (Jepsen ), Johnsen, Santos, Nouri
Bojan Singh Moa
Berre Glenn Berre

Internkampen
Det endte 1-0 til rødt lag etter en kamp på ca 45 minutter. Reglene var spesielle i den forstand at ved alle avbrudd i spillet skulle spillet startes ved igangsetting fra Troy. Grellest resultat ga dette når Moa var aleine med keeper og blir sparka ned bakfra, straffe sier du? Nei, igangsetting fra Troy sier Martin og Martin er sjef. På denne treninga var nemlig Martin Andresen langt mer aktiv enn tidligere og da særlig i forhold til tilbakemeldinger på formasjon. Ingen av de som var til stede vil være i tvil om at bredde i spillet er viktig når man spiller i 4-3-3-formasjon. Rødt lag vinner etter at Sæternes legger ett ferdigskåra innlegg fra Daniel i mål.

Bestemannspremien går til Bolthof, etter en lang rekke kvalifiserte redninger.

Dagens andre trening er for øvrig frivillig og går av stabelen 16.30.

Både VPNs mann og de andre fremmøtte satte stor pris på hvor diskret og verdig Vålerenga løste linjemannsoppgavene på treningen i dagens internkamp. Her var det ingen unødvendig baluba, bare verdig og bestemt dømming, vi tror de hjemreiste sveitsiske assistentdommerne ville ha likt det slik.

Legg igjen en kommentar