Dagboka fredag 18. januar 2008

Juniorene vinner i Aalesund, mot Aalesund. Vålerenga har fått ny ung keeper. Og Glenn Roberts vurderer kontraktsforslag fra Vålerenga. Juniorene Juniorene er som kjent i Aalesund for å spille i – tro det eller ei, men det heter – «Color Line cup» (er vi no særlig bedre med «Hafslund cup» i Vålerenga? Selvsagt er vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. januar 2008»

Juniorene vinner i Aalesund, mot Aalesund. Vålerenga har fått ny ung keeper. Og Glenn Roberts vurderer kontraktsforslag fra Vålerenga.

Juniorene

Juniorene er som kjent i Aalesund for å spille i – tro det eller ei, men det heter – «Color Line cup» (er vi no særlig bedre med «Hafslund cup» i Vålerenga? Selvsagt er vi det) I går ble det storseier mot Aalesund, etter storspill av blant annet Adnan Haidar, men seieren burde vært større.

– Vi er kjempefornøyd med de første 85 minuttene, men akkurat nå er det litt surt at vi fikk to unødvendige frispark-mål mot oss like før slutt. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men det virker som vi fikk et kollektivt drypp. Nå skal mye gå vår vei om vi skal nå finalen, men vi skal ikke dvele ved det nå. Totalt sett leverte vi en strålende fotballkamp, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

For ordens skyld, Vålerenga ledet 6-1 etter 85 og vant til slutt kampen 6-3. Ordentlig og utfyllende informasjon finner du på vif.no.

3. keeper og Bærum

Vålerenga har fått en ny keeper i stallen, 19. årige Frode Larsen skrev nylig under tre-årskontrakt med klubben. I første omgang skal han trene med a-laget flere dager i uken samtidig som han skal spille i 2. divisjon som førstekeeper for Bærum SK.

– Vi har to bra keepere i stallen fra før, men vi ser at Frode Larsen har potensial til å bli en toppkeeper. For å bli så god som vi tror han kan bli, trenger han god matching i årene som kommer. Derfor blir han leid ut Bærum Sportsklubb denne sesongen, samtidig som han skal være med på en del av våre daglige økter og bli med på noen av våre treningsleire, Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Et eksempel på svært fornuftig samarbeid i Oslo-regionen spør du oss. Vi vet ikke om det er undertegnet noen spesialavtale med Bærum, men synes det virker lovende at klubben åpner kanaler til klubber i Vålerengas nære utland.

Magasinet

Det er ikke akkurat mye Vålerenga-nytt for tiden, vi tipper du har greid å skumlese denne dagboka på under minuttet – og det uten å bli så alt for mye klokere underveis. Nei, skal man han noe Vålerengastoff i hende som det går an å drøvtygge mens laget rømmer landet til Gran Canaria anbefaler vi Vålerengamagasinet, som kan tilby stoff med noe lengre perspektiv enn det vi kan. Siste nummer inneholder stor sak om Allan Jepsen, en beskrivelse av Bojan Zajic – dere har vel ikke glemt vår beste midtbanespiller? – intervu med Aalbu, Freddy oppsumerer 2007, et fornøyelig angrep på Trond Giskes gamblings politikk, samt mye, mye mer. I en Narvesen nær deg.

Glenn Roberts teller på knappene

Glenn Roberts hadde ikke akkurat sesongen i fjor. Vi var skuffet med spillet hans, han var skuffet med hvor lite tid det ble på banen. I følge Aftenposten har han fått nytt kontraktsforslag fra Vålerenga, men er ikke helt sikker på om han tar imot eller ikke.

– Det var veldig skuffende (lite spilletid i fjor), men nå har Martin sagt at han vil satse på meg, og at jeg er i hans planer de tre årene han har kontrakt. Jeg vurderer alt seriøst, men noen av kontraktsforslagene har jeg avslått med en gang, sier han i Aftenposten. – Hvis jeg blir, så er det på grunn av Martin og de nye trenerne. Nå trener vi først felles før treningene blir splittet. Vi som spiller offensivt får trene mer skudd, og det er lettere å utvikle seg individuelt nå, sier Roberts.

Ingenting hadde gledet oss mer enn å se en av unggutta, og da gjerne Glenn Roberts, slå gjennom som Vålerengaspiller. På den annen side, spiller Glenn som i fjor, kan han godt finne seg en annen klubb. Vi satser på at Martin Andresen og de andre kokkene greier å få fram det talentet som utvilsomt er til stede.

Legg igjen en kommentar