Dagboka torsdag 17. januar 2008

Sol og blå himmel for første gang på lenge. Og sannelig lar ikke Rune Lange la høre fra seg – han vil gjerne være med i planene framover han også. De skadede del II Ikke før har vi skrevet at Mohammed Fellah og Kjetil Wæhler er på en slags bedringens vei, så gir Rune Lange … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. januar 2008»

Sol og blå himmel for første gang på lenge. Og sannelig lar ikke Rune Lange la høre fra seg – han vil gjerne være med i planene framover han også.

De skadede del II

Ikke før har vi skrevet at Mohammed Fellah og Kjetil Wæhler er på en slags bedringens vei, så gir Rune Lange lyd fra sæ. På P2 sporten får vi høre at han har kommet såpass langt tilbake fra korsbåndskaden at han løpe forsiktig langs sidelinjen – og at håper å kunne være i full trening hen i mot slutten av februar.

Vi regner med at heller ikke Rune Lange er upåvirket av viraken rundt Vålerenga om dagen. Ny manager, nye spillere, og skyhøye ambisjoner. Klart man vil kaste krykkene og bli med

Tap for Juniorene

Med 10 mann på banen store deler av kampen tapte juniorene 0-3 for Rosenborg i Color-line cup (ingen poeng for å gjette hvor den pågår), men fra kommentarene å dømme så er trenerene fornøyd likevel. Spesielt Simen Tollefsen sies å ha imponert stort. Mye mer info om kampen finner du på vif.no.

G 19

Fredrik Carlsen og Amin Nouri er tatt ut til G19 landslaget, samtidig er Kristian Brix hentet opp fra årsklassen under. Det er Nils Johan Semb som trener disse unggutta, VPN gratulerer alle tre.

Magasinet

Du er klar over at Vålerenga Magasinet er i salg? Løp ned til kiosken og kjøp en nummer da vel.

Ord for dagen

John Carew er i landet i noen dager, og trener selvsagt med Vålerenga når han først er i Oslo. Han har følgede kommentar til situasjonen i laget for tiden.

– Det er veldig bra og veldig profesjonelt. Jeg tror de kommer til å gjøre en kjempesesong og kjempe om gull, uten tvil, sa Carew til NRK i går kveld.

.

Legg igjen en kommentar