Dagboka onsdag 16. januar 2008

Usedvanlig lite som skjer i dette hersens regnværet, men vi leser til vår store glede at Kjetil Wæhlers skade ikke innebærer brudd og at Mohammed Fellahs brudd er på vei mot leget. Skader og restitusjon I mangel av noe annet kan vi stjele et par saker fra vif.no. Forsåvidt viktige saker: Som vi skrev i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. januar 2008»

Usedvanlig lite som skjer i dette hersens regnværet, men vi leser til vår store glede at Kjetil Wæhlers skade ikke innebærer brudd og at Mohammed Fellahs brudd er på vei mot leget.

Skader og restitusjon

I mangel av noe annet kan vi stjele et par saker fra vif.no. Forsåvidt viktige saker: Som vi skrev i går så ble Kjetil Wæhler skadet på trening et par dager siden, og det like etter at han var kommet tilbake for fullt fra den siste skaden. Heldigvis så viser det seg at skaden ikke synes all verden alvorlig.

– Heldigvis viste røntgenbildene at det ikke var noen brudd, men vi har bestilt en MR til han på torsdag for å avklare hvor skadet leddbåndene eventuelt er, sier Vålerengas medisinmann Morten Johansen til vif.no. Og fortsetter, – Kjetil er allerede i gang med alternativ trening, og han har vist bedring de siste dagene. Han kommer sikkert til å miste noen uker med fotballtrening, men det er for tidlig å si akkurat hvor lenge han blir ute.

Atskillig mer alvorlig var skaden, det vil si bruddet, unge fremadstormede Mohammed Fellah pådro seg på landskamp i fjor. Men se, det er lysning i det ikke alt for fjerne

– Mohammed løp for første gang på mandag, og han har i gradvis økt belastingen på beinet. Det har fungert bra og han har tatt store steg den siste tiden, sier Johansen til vif.no.

– Ved slike skader sitter det gjerne litt mentalt og man holder igjen. Dette var en stygg takling, at man er skeptisk til å trykke til for fullt i etterkant er en naturlig reaksjon. Det har vært viktig å få de tankene vekk fra Mohammed, og nå er han på rett vei der også.

Så vidt vi har forstått så har Fellah hentet fram ballen, om enn alene.

Vi krysser fingrene for begge to. Og tenker, «men hva med Rune Lange?».

Verden rundt med Vålerenga

To gærninger med litt mer enn vanlig – dog ikke uvanlig – Vålerengainteresse har visse fritidsproblemer: Lars og Bjørn skal kjøre 16.000 kilometer fra Oslo til Mongolia i en Nissan Micra som deltagere i Mongol Rally 2008. De har forpliktet seg til å samle inn £1200 til rallyets veldedigheter. Starten går fra Hyde Park i London 19. Juli. Når/hvis de kommer fram, blir bilen og utstyr auksjonert bort til veldedigheten, og gutta flyr hjem.

Litt feigt å ikke haike, men de ber oss skrive at hvis folk vil donere alt fra telt primus til penger, eller er int i å sponse på vegne av et firma så kan de maile oss. Alt overskudd og alle ting blir gitt bort der borte. Ta en titt på www.oslomongolia.com deres så får dere vite mer.

Samtidig gjør den gamle Vålerengakjempen Kjetil Siem det sterkt i Afrika.

– Det var slett ikke alle her i landet som var enige i at Kjetil var rett mann for denne oppgaven, men det som har skjedd siden han overtok, har vist at det vi gjorde var riktig. Vi er den mest suksessrike ligaen i Afrika, og vi har nettopp fått den beste medieavtalen for et afrikansk land noensinne, forteller Irvin Khoza, styreleder for VM og ligapresident til VG.

Vålerenga i kveld

Vel, det er sportsquiz på kl 18.15 på Bohemen. Trenger vi si mer?

Legg igjen en kommentar