Dagboka, fredag 11. januar 2008

Det handler om den herlige klubben vår, om et nytt kull med fremtidige soldater og Martin Andresens første ubehagelige arbeidsoppgave. Martin Andresens er sjef Etter å ha et par tre år i Bergen har heldigvis Andresen erfaring i å ha det ubehagelig, dette er en erfaring han får bruk for nå. Det er ikke morsomt … Fortsett å lese «Dagboka, fredag 11. januar 2008»

Det handler om den herlige klubben vår, om et nytt kull med fremtidige soldater og Martin Andresens første ubehagelige arbeidsoppgave.

Martin Andresens er sjef
Etter å ha et par tre år i Bergen har heldigvis Andresen erfaring i å ha det ubehagelig, dette er en erfaring han får bruk for nå. Det er ikke morsomt for noen sjef å fortelle noen at dem suger og bør finne en ny klubb. Vi antar Andresen som en god sjef er dyktig og pakker inn budskapet omtrent slik: ”Jeg har en god og en dårlig nyhet til deg XX, den gode er at du får mye spilletid i 2008, den dårlige er at det garantert ikke blir i Vålerenga, lykke til videre”.

Er fotballspillere like enkle som vi var når vi var i slutten av tenåra, går dem smilende hjem og slår seg sjøl på ryggen, jeg trur Martin har trua på meg.

Problemet til Andresen og Vålerenga er at stallen er stor, ikke bare koster det penger det er upraktisk også. Se for deg kamper med 15 mann på benken pluss 6 trenere, de små buene som spillere og trenere sitter i kommer til å se ut som busser i Asia, armer og bein tytende ut over alt. Noen må bort og nå er tiden kommet til at Andresen føler seg beredt til å finne ut hvem disse noen er. VPN føler seg trygg på en ting og det er at uansett hvem som må gå så vil noen bli misfornøyd og vi får høre om det på forumet. Er det ikke deilig at klubben betyr så mye for oss alle?

Vålerengas tapre soldater
Har du en jentunge som kasta bleiene for et par år siden, så har klubben et tilbud til dere. Jenter fra fem til åtte år tilbys nå fotballskole i regi av klubben. I tilegg til kyndig undervisning og lek med ball får de håpefulle t-skjorte, Vålerenga-ball og vannflaske. Noen av jentene blir kanskje fotballspillere en vakker dag, men alle får en god vålerengaopplevelse. Dette er et tilbud fra klubben folk bør benytte seg av, for kr. 400,- får datteren din en opplevelse og du får en datter som snart vil dra med deg på kamp. Bruk linken nederst i dagboka, fristen for å melde seg på går ut 11. januar.

Vålerengas juniorlag fornyer seg
Juniorlaget som de siste åra har vært et av Norges beste kommer i år med en fornya utgave. Hele 11 nye ansikter finner du, av disse er 3 henta utenfra og følgelig 8 fra Vålerenga. Vi regner med at juniorlaget kommer til å hevde seg i år også og gleder oss. Les mer om juniorlaget og dets profiler på VIF.no.

Ikke for å mase, men
Det begynner å nærme seg to uker siden den siste landslagsspilleren ble klar for Vålerenga, VPN begynner snart å kjede seg og skjer det ikke noe veldig snart, begynner vi å mase om hoderulling. Vi har tross alt et rykte å ta vare på vi også.

Vålerenga i helga
En kopp med noe godt i og trening på Kadettangen, du kan knapt føle deg norskere enn du gjør når du står på tretribunene i snøen og ser på toppidrett. Det er nesten som skøyteløp på 80-tallet, det er et eller annet ekte over den følelsen. Ellers har iskrigerne våre gjort serien spennende og leder nå med knapp margin på et kobbel av middelmådigheter. På søndag spiller vi borte mot Stjernen, så da slipper du unna å planlegge så mye denne helga, VPN har gjort den jobben for deg.

Ta det pent der ute.

Legg igjen en kommentar