Dagboka 10. januar 2008

Det handler om lys, det handler om veien, sannheten og livet. Lys Med restene av ribbefett og surkål fortsatt dryppende fra haka, ringte vår egen sjappedirektør redaksjonen, han hadde et nytt produkt vi bare måtte ha. Endelig er den nemlig her den nye vålerengalampa, som bildet viser så kan du nå ha en vålerengaspiller som … Fortsett å lese «Dagboka 10. januar 2008»

Det handler om lys, det handler om veien, sannheten og livet.

Lys

Med restene av ribbefett og surkål fortsatt dryppende fra haka, ringte vår egen sjappedirektør redaksjonen, han hadde et nytt produkt vi bare måtte ha. Endelig er den nemlig her den nye vålerengalampa, som bildet viser så kan du nå ha en vålerengaspiller som kaster lys i ditt hjem. Nå kan du kaste ut alt ræl du har kjøpt på IKEA og fylle opp stua med din egen førsteellever.
Synes du elleve er mye, går det jo an å begynne med en backfirer. Lampa kan bli din for kr. 450,- inklusive frakt. Om du vil ha en, eller flere, sender du uansett en mail til vsjappa alfakrøll online dott no.

Veien
Nå er det også nyhetsverdi at vi ikke byr på en spiller. Avissamarbeidet 100% Fotball, kunne i går melde at vi ikke har lagt inn bud på Peter Ijeh. Det opplyses derimot ikke hvor høyt det budet vi ikke har lagt inn kunne ha vært og om det ikke ble lagt inn per brev, eller faks. Vi spår en oppfølgningsartikkel med spennende oppdateringer. Ellers er det jo litt fornøyelig å se på Egil Østenstad i rollen som ”Komiske Ali”. Ikke til salgs har blitt til en kombinasjon av januarsalg og loppemarked.

Den nye treneren til RBK, Erik Hamrén, var en mann som var aktuell for Vålerenga helt til styret valgte å satse skikkelig gjennom å ansette Martin Andresen.

Sannhet
Dagboka i går uttrykte sin forundring og skuffelse over at FrP stemte mot å gi oss stadiontomt for en krone. FrP sendte oss sporenstreks en redegjørelse hvor de la skylda på AP, som du kan lese i egen artikkel. Vi venter i spenning på behandlingen av forslaget i kommunens organer denne måneden og regner med at planene går igjennom slik at vi slipper å finne syndebukker. Men tro oss på at vi vil lete, vi vil skrive, og vi vil ikke glemme om noen kødder til planene for oss.

Odd Skarheim har følgende kommentar vedrørende status i stadionsaken per i dag:
”Jeg opplever at det er politisk vilje til å stå for løftene som tidligere har blitt gitt, men det gjenstar å se hva forslaget til bystyrevedtak vil bety i praksis. For oss er det Like viktig at vi får bygge næring/boliger som kan finansiere stadion – som å få tomten for en krone.”

Livet
Mens du venter på lørdag med buljong og utetrening på Kadda og muligheten til å kjøpe sesongkort i Sjappa av Lars Iver Strand og Bengt Sæternes, er det mye du kan bruke tiden din på. Du kan ringe inn tips til Aftenposten over spillere Vålerenga ikke har lagt inn bud på, eller du kan lage en liste over sportssjefer som ikke juger til media, og etterpå kan du bruke det blanke arket til å tegne på.

Ishockey
Husk toppoppgjøret mot Storhamar på Jordal kl. 18.30

Legg igjen en kommentar