Dagboka tirsdag 8. januar 2008

Grindheim er happy, der er vi og. Cash, molah, wampa, dineros, gryn, spenn, stål. Wæhler er happyere enn vi trodde. Og det er bra, vi trenger stål i forsvaret og. Av den ikke salgbare sorten. Takk, Christian. Og takk Vålerenga! Grindheim drar altså til Heerenveen. Og etter det VPN erfarer (sorry!) så stemmer summen på … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. januar 2008»

Grindheim er happy, der er vi og. Cash, molah, wampa, dineros, gryn, spenn, stål. Wæhler er happyere enn vi trodde. Og det er bra, vi trenger stål i forsvaret og. Av den ikke salgbare sorten.

Takk, Christian. Og takk Vålerenga!
Grindheim drar altså til Heerenveen. Og etter det VPN erfarer (sorry!) så stemmer summen på 20 mill til Vålerenga. Skal vi tro VGs regneferdigheter blir det 10 mill til Vålerenga igjen når alt annet er gjort opp. Vi mener å erindre at Daniel Braathen gikk til Bolton for ca 5 mill, (muligvis med kortere kontraktstid, men), sånn for en slags sammenlignings skyld. Grindheim selv sier han er keen på nye utfordringer og utlandet – selv om det er noe vemod med å dra.

Vi ser det lille poenget med at Grindheim er ganske god, og at dette svekker Vålerenga sportslig. Men:

– vi har mange gode midtbanespillere, hvorav 3 er nye. (Martin, Strand og Hæstad).
– Grindheim nærmer seg litt ”mett”, (nei – vi mener ikke feit denne gangen).
– 20 mill er mye penger. Veldig mye.

Og dette overskygger det sportslige poenget glatt. I vår verden er dette en veldig god jobb gjennomført av Vålerenga. De pengene kan brukes godt, og de viser at Vålerenga ikke bare selger spillere med tap. Godt jobba, Valle.
Wæhler ikke så på veien ut
Både Dagsavisen og Nettavisen har kjørt Kjetil litt på dette med sin mulige avreise. Og han virker ikke som å så mye maur i rompa ennå:

– Jeg forholder meg til kontrakten som varer ut 2009-sesongen, sier han til Nettavisen.

– Det er blitt så mye nytt og spennende her, og det bygges et så slagkraftig lag at jeg ikke har noen personlige ønsker om å bli solgt, sier han til Dagsavisen.

I Dagsavisen sier han allikevel at ting kan skje i fremtiden, men det overlater han til kontorfolket. Han vil spille for Vålerenga nå. I Nettavisen ber han om at man skal se på forlengelse av sin kontrakt. Om det er som Aalbu sier at man ikke vil selge Kjetil kan det være fair at man tar en titt på nettopp det papiret. Der er vi enige med Kjetil.

Wæhler av banen er like mild som han er hard på banen. Vi leser han som ikke 100% fornøyd, men han skjønner at han kan tråkke på noen sære og såre tær dersom han piper for mye i media. Godt er det.

Han er kvalitet, og jeg vil gjerne se han i blått på gull-laget 2008. Med ny kontrakt blir han kanskje glad nok til at vi slipper å bli irritert på sutring som forhåpentligvis aldri kommer.

(til språkfantastene der ute: kan man skrive sånn? Å være i både fremtid og fortid samtidig?)

Sesongkortsalg
Sjappa melder:

”Det er pr 8 januar solgt 5400 sesongkort.

På følgende feltene ser det slik ut nå:

Vestbredden:
A-C: 540
D: 72
E:81
F: UTSOLGT
G/H: UTSOLGT
Gamle konge: UTSOLGT

COLA (som for øvrig nå bytter navn til bend-it svingen )
D: 217
E: 128
F/G: 45
H: 132
J: 200

Som dere ser: Vestbreddens faste felter fylles sakte, men sikkert opp, men det er fortsatt gode muligheter for gode plasser både på bredden og ikke minst i cola der det fortsatt er plasser igjen på F/G”

Bend-it-svingen? La moroa starte…

Vålerenga i dag
Iskrigerne er på Lillehammer kl.1830 for å pløye isen med bønder.
Vålerenga hockey ploger aldri!

Legg igjen en kommentar