Medlemsmøte

Det var medlemsmøte på Bohemen i går. VPN var der og gir deg et VPN-filtrert inntrykk av tingenes tilstand. Breen: Martin vil endre Klanens oppførsel! Dette var vel den mest kontroversielle uttalelsen som falt på Bohemen i går. Der var det kallt inn til informasjonsmøte hvor Martin Andresen, Bengt Sæternes, Tor Skullerud, Raymond Johansen og … Fortsett å lese «Medlemsmøte»

Det var medlemsmøte på Bohemen i går. VPN var der og gir deg et VPN-filtrert inntrykk av tingenes tilstand.

Breen: Martin vil endre Klanens oppførsel!

Dette var vel den mest kontroversielle uttalelsen som falt på Bohemen i går. Der var det kallt inn til informasjonsmøte hvor Martin Andresen, Bengt Sæternes, Tor Skullerud, Raymond Johansen og Pål Breen skulle svare på spørsmål om dette og hint. Spørsmålene er det dere lesere som hadde sendt inn på forhånd via klanens og klubbens sider. Det var gjort en forsiktig siling i forhold til hva karene skulle få anledning til å svare på noe som gjorde at det ikke var de helt store tingene vi fikk greie på. Silingen gikk på personlige forhold, kontraktsinnehold etc.

Vi merket oss en god og offensiv stemning i uttalelsene til Martin med tanke på forventninger til lagets og egne prestasjoner og resultater. Martin fikk naturlig nok de fleste spørsmålene og han var klar på at Europaspill var en målsetning på sikt. Det var imidlertid vanskelig å lire ut av noen av disse hvorvidt en gullmedalje skulle være årets målsetting. Raymond Johansen presiserte at klubben skal bli ledende i norden innen år 2013. Det sportslige utvalget i Vålerenga ga dermed trenerteamet og laget god tid i forhold til å etablere seg i toppen. Vi savnet, nær sagt som vanlig, at noen våger å kline til på godt gammeldags Vålerengvis…gull må være målsetting med det laget man har nå. Ferdig med den saken.

Til overskriften er det det å bemerke at Martin så for seg at Klanen burde fremføre «Vålerenga kjerke» når spillerne sto på banen. I motsetning til nå hvor spillerne sitter i garderoben og egentlig ikke får med seg dette gode øyeblikket. Vi har jo merket oss at dette er måten de gjør det på i Bergen. Det betyr nødvendigvis at man måtte korte noe ned på «kjerka», men her skal det vel være mulig å finne et kompromiss…vi regner med at klanen og klubbens arrangementsansvarlig får til en god løsning på dette i så fall.

Breen informerte kort om fremdriften i stadionsaken og gav uttrykk for at ønsket om egen stadion aldri har vært større, men at foreløpige beregninger viser at kostandene kan bli formidable. Man har beregnet seg frem til ca 2 milliarder kroner med de planene som foreligger i dag. Da vil stadionet ha sitteplasser til 22000 og med et visst innslag av kommersielle elementer. Det jobbes knallhardt med reguleringsplaner og realiseringsprosjekter. Man vil også fortsette arbeidet med å «produktifisere» Vålerenga. Mer Vålerengabrød, Vålerengabensin og andre inntekstkilder som skal sikre en god økonomisk plattform i tider hvor det kanskje sportslig sett ikke går så bra.

Bengt Sæternes var godt fornøyd med å komme til klubben og hadde «i sin periode i Bergen» satt stor pris på Martin som lagkamerat og kaptein. Han var derfor ikke bekymret i forhold til Martins rolle på laget. Og vi tror ham.

Skullerud, som utseendemessig enkelt kunne passert som broren til Martin, var klar på at det fortsatt skulle være en ungdomssatsning i klubben og at han som hovedtrener skulle ta et stort ansvar for laget. Når det gjaldt eventuelle situasjoner rundt Martin, laguttak og spillerbytte av Martin under kamper, så var dette ting han og Martin skulle håndtere uten noen som helst problemer. Og vi tror på ham.

Det ble altså ikke presentert noen idéer eller forhold som vi ikke kjente til fra før. Målsetningen for årets sesong ble ikke tydeligere, men vi så heller ingen skandaler under oppbygging. En hyggelig seanse med hyggelige fotballspillere, hyggelige og engasjerte direktører, hyggelige trenere med hyggelige prestasjonskrav og noen hyggelige tanker om fremtiden.

Vi kunne ønsket oss noe mer fandenivoldsk holdning til ting…men det var jo…hyggelig.

Legg igjen en kommentar