Dagboka onsdag 19. desember 2007

Ole Dole Doff. Kinkliane Koff. Koffliane Birkebane – Ole Dole Doff. Doffen vil til Vålerenga Da ser det ut som om vi kan få en liten hund til Jul – eller rettere sagt i løpet av vinteren. Christoffer Hæstad, også kalt Doffen, har vraket LSK og sier at han vil til Vålerenga om han skal … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. desember 2007»

Ole Dole Doff. Kinkliane Koff. Koffliane Birkebane – Ole Dole Doff.

Doffen vil til Vålerenga
Da ser det ut som om vi kan få en liten hund til Jul – eller rettere sagt i løpet av vinteren. Christoffer Hæstad, også kalt Doffen, har vraket LSK og sier at han vil til Vålerenga om han skal skifte klubb i år. Til Dagbladet som siterer Fædrelandsvennen melder Doffen følgende:

– Jeg vurderte også Lillestrøm, først og fremst fordi jeg vet hva Tom Nordlie står for som trener. I Vålerenga kjenner jeg Martin Andresen godt, jeg kjenner flere av spillerne, flere av dem er mine bestekompiser og VIF har forutsetninger for å bli Norges beste lag. Klubben satser mer enn på lenge, sier Hæstad til sørlandsavisa.

Og da ble det jo slik Grå-Lars fryktet. Doffen velger Vålerenga fordi han kjenner Martin fra en rekke landslagssamlinger og landskamper. Sorry Lars – men du har jo den beste angrepsrekka samt to klassemidtbanespillere fra før av, så egentlig syns vi ikke så synd på deg…

Med denne typen overganger, eller potensielle overganger verserer det også rykter om pengesummer. VPN er i så måte et slags filter for denne typen rykter. I filteret vårt, som består av en brokete forsamling lystløgnere og tusenkunstnere, kommer vi fram til hva som kan være sant, hva som er mindre troverdig og hva som må sies å være skrevet av en hamster på syre.

Doffen selv håper på en rask avklaring, og at Start og Vålerenga kommer til enighet om en overgangssum.

Og her er vi ved sakens kjerne. Noen mener å ha hørt 15 millioner (!), andre skal ha hørt 12 (!) og noen mener at det bare er 10 (!). VPNs avdeling for anvendt matematikk kommer da fram til at beløpet ligger mellom 7 og 8 millioner pluss-pluss.

Andre rykter
Ifølge kilder innad i fotballmiljøet er trenerkabalen snart på plass. Det er en del navn på blokka som virker kjente, en bombe og så er det en og annen overraskelse på vei fra et av Be-Ne-Lux-landene.

Nå fikk du noe å tenke på nå, tenker jeg…

Flate pakker – en gjentakelse
Vi gjentar gårsdagens melding fra Sjappa (og bli ikke forundret om du ser den i morgen også):

Sjappa melder om trege sesongkorttilstander. I følge Sjappesjefen ser det rett og slett ut som om folkets fingre sitter fast. (Mulig at de har frosset fast et sted, eller er så fulle av fett og annet griseri etter årets mange julebord?) Meldinga fra Sjappa er i alle fall klar:

Hittil er det 1298 som har fornyet kortet sitt, det er fortsatt en god haug mennesker som ikke har fornyet kortet sitt….. før 23 desember i fjor var det 3400 som hadde fornyet kortet sitt, så det kommer til og bli trykk i sjappa denne uken. Reservasjonen er holdt av til og med lørdag 22 desmber kl 16:00.

Torsdag 27. desember legges alle usolgte plasser ut for åpent salg. Da starter også Sjappas romjulsalg. Det er mye som skal klargjøres i forbindelse med dette og Sjappa åpner først klokka 12 den 27. desember. Skal du ned kan du forvente lange køer.

Så da er det vel greit å sikre seg årets første «førjulsgave» i form av et lekkert flatt sesongkort.

Vålerenga i dag (r)
Finn frem Klansropet og lag fine julekremmerhus til å henge på treet. Så kan du varme deg en porsjon julebrunebønnerpåboks og kjenne at nå nærmer det seg dag for dag. Seriestart altså..

Legg igjen en kommentar