Dagboka tirsdag 18. desember 2007

Sola stiger opp over Oslo Øst. Gradestokken viser 11 blå. Østlandssendingen surrer i bakgrunnen. Det er 6 dager til jul. Dagboka i dag kommer i alle fall ikke som julekvelden på kjerringa. Harde pakker/myke pakker Ønskelista vår er som alle andres. Vi vil ha harde pakker. Steinharde, tøffe pakker med bein i nesa. Rett og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. desember 2007»

Sola stiger opp over Oslo Øst. Gradestokken viser 11 blå. Østlandssendingen surrer i bakgrunnen. Det er 6 dager til jul. Dagboka i dag kommer i alle fall ikke som julekvelden på kjerringa.

Harde pakker/myke pakker
Ønskelista vår er som alle andres. Vi vil ha harde pakker. Steinharde, tøffe pakker med bein i nesa. Rett og slett pakker det lukter svidd av. Om pakkene er laget hjemme eller kjøpt av andre som har laga den gir vi rett og slett beng i.

Hva slags pakker står egentlig øverst på ønskelista i år? Vi har tatt en prat på bakrommet, og funnet ut at vi trenger:

– Et par stk. mentalt tøffe karer som uten skrupler pisker gutta rundt på treningsfeltet.
– En stopper som kan stoppe fotrappe angrepsspillere
– En spiss som kan putte 15 mål eller flere på en sesong
– En keeper som kan fylle tomrommet etter Arni

I tillegg så ønsker vi oss noen pakker som inneholder mer enn ting. Vi ønsker oss en pakke som åpnes i garderoben før kampene. En pakke som inneholder en blanding av stolthet, ære og kampvilje. Kall det en «aura» som sprer seg i garderoben, an «aura» som styrker og skjerper gutta før kampen. Det lille magiske elementet som gir oss mange oppturer i 2008. Kall det gjerne en myk pakke. Eller kall den en pakke full av guts.

Vi vet at det jobbes i kulissene. Hadde vi bare hatt en oversikt over Aalbus mobilbruk (og de han snakker med) for de siste ukene…

Flate pakker
Sjappa melder om trege sesongkorttilstander. I følge Sjappesjefen ser det rett og slett ut som om folkets fingre sitter fast. (Mulig at de har frosset fast et sted, eller er så fulle av fett og annet griseri etter årets mange julebord?) Meldinga fra Sjappa er i alle fall klar:

Hittil er det 1298 som har fornyet kortet sitt, det er fortsatt en god haug mennesker som ikke har fornyet kortet sitt….. før 23 desember i fjor var det 3400 som hadde fornyet kortet sitt, så det kommer til og bli trykk i sjappa denne uken. Reservasjonen er holdt av til og med lørdag 22 desmber kl 16:00.

Torsdag 27. desember legges alle usolgte plasser ut for åpent salg. Da starter også Sjappas romjulsalg. Det er mye som skal klargjøres i forbindelse med dette og Sjappa åpner først klokka 12 den 27. desember. Skal du ned kan du forvente lange køer.

Så da er det vel greit å sikre seg årets første «førjulsgave» i form av et lekkert flatt sesongkort.

Silly season
En titt på dagens fotballsider bekrefter vel det vi alle har skjønt ar vi er midt oppi. Det meldes om overganger hit, og overganger dit. Noen går til en klubb og andre blir. En trener går fra Tippeliga til Adecco (skjønn det den som kan). En keeper lover å være vrang hvis klubben hans er vrang. Noen drar til et sted der alle etter ryktene skal ha samme bestefar.

Og Vålerenga? Nei, se der er det like åpent som hos jomfru Maria før engelen kom på besøk…

Vålerenga i dag
Finn frem Klansropet og lag fine julekremmerhus til å henge på treet. Så kan du varme deg en porsjon julebrunebønnerpåboks og kjenne at nå nærmer det seg dag for dag. Seriestart altså..

Legg igjen en kommentar