Dagboka fredag 14. desember 2007

Fredag, en gang i desember. Det er mørkt og det er kaldt, og fotball spilles neppe på våre breddegrader før det har gått mange måneder. Men det er snart jul, og vi kan jo håpe på flere harde pakker. Steinar Strømnes Og mens vi venter på de virkelig store signeringene så ryddes det litt i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. desember 2007»

Fredag, en gang i desember. Det er mørkt og det er kaldt, og fotball spilles neppe på våre breddegrader før det har gått mange måneder. Men det er snart jul, og vi kan jo håpe på flere harde pakker.

Steinar Strømnes

Og mens vi venter på de virkelig store signeringene så ryddes det litt i underskogen av unge lovende talenter. Det er vanvittig vanskelig å ta steget fra ung lovende, ja endog aldersbestemt landslagsklasse, til etablert a-lagsspiller. Det er en jernhard sannhet som mange ambisiøse spillere har fått erfare. Nå sist for Steinar Strømnes, midtbaneeleganten som har gledet alle som har sett ham i aksjon for Vålerenga 2 de siste par sesongene. Etter ganske mye fram og tilbake, med utlån til både HamKam og Kongsvinger, tilbakevending til Vålerenga og tilbude om ny kontrakt – men sikkert til ganske labre betingelser – er det slutt.

– Steinar hadde tilbud om å være med videre, men vi er enige i at det er best for Steinar og hans utvikling at han finner seg en ny klubb. Konkurransen her i Vålerenga blir stor nå, og utsiktene for spilletid for Steinar er små. Da er det bedre at han finner seg en klubb som passer hans nivå bedre, sier Aalbu til vif.no.

I likhet med mange andre tidligere unge og lovende har han har gjort sine hoser grønne i Moss, uten å få napp denne gang.

– Det er en spennenede spiller, men vi føler heller for å bruke pengene på en skikkelig bauta i ankerleddet vårt på midtbanen. Steinar får derfor ikke noe tilbud av oss, sier sportslig leder i MFK Steinar Johnsen til Moss Dagblad.

Neste stopp for Strømnes er Kongsvinger

– Jeg har hørt fra flere klubber enn Kongsvinger, men regner med å bestemme meg i løpet av uken. Foreløpig har jeg kun tilbud fra Kongsvinger, men ring meg onsdag, da vet jeg mer, sier Strømnes til Moss Dagblad.

Så får en håpe for Steinars del at XXX har råd til å hente ham inn. Det er ting som tyder på at klubbkasse ikke akkurat bugner over av midler til spillerkjøp i den klubben.

Uansett takker vi nok en gang Steinar Strømnes for innsatsen i de 10 kampene han fikk for a-laget, og ikke minst for de utallige kampene for Vålerenga 2. Lykke til videre!

Troy

Det er like greit å få skjelletene ut av skapet med en gang. Ta en titt, grøss litt og så går vi videre og snakker ikke mer om den saken.

Leilighet på Valle?

Denne tikket inn i redaksjonen i går ettermiddag.

Hei! Som følge av at jeg har gått fra kjæreste til samboer skal nå min kjæreste selge sin leilighet i Vallefaret. Hun har veranda rett ut mot brakka og passer midt i blinken for en ihuga VIF fan med hjartet på rette staden. Har vært ivrig leser av VPN i mange år nå, og lurer nå på om dere kunne lagt ut linken til hennes leilighet på VPN. Jeg kommer ikke på noe annet sted som er bedre enn VPN da målgruppen er midt i blinken.Håper dere hjelper oss med dette! Stor takk fra Thomas Holm (ja jeg vet. heter det samme som den den nye Molde spilleren, som har VIF blod)

Leilghet på Finn

Etter til dels heftig debatt om vi burde ta denne inn eller ikke (får vi inn en annonse til så legger vi ned VPN) ble det tydelig at vi har et skisma i redaksjonen; de gamle bløte mot de unge strenge som ikke under noen anledning som helst ville publisere dette. Men i og med at jeg tilhører de gamle bløte…

Legg igjen en kommentar