Dagboka torsdag 13. desember 2007

Lucia i dag, og midt i den lysfylte mørketiden skjer det noe: Vålerenga dropper Rune Jarstein, som sendes nordover til RBK, men plukker i samme slengen opp Troy Perkins fra DC United i MLS Ny keeper Aftenposten hadde en liten melding i dag tidlig, men såpass upresis at den kunne betydd hva som helst. Derimot … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. desember 2007»

Lucia i dag, og midt i den lysfylte mørketiden skjer det noe: Vålerenga dropper Rune Jarstein, som sendes nordover til RBK, men plukker i samme slengen opp Troy Perkins fra DC United i MLS

Ny keeper

Aftenposten hadde en liten melding i dag tidlig, men såpass upresis at den kunne betydd hva som helst. Derimot så er både Nettavisen og vif.no atskillig mer på hugget: Planene om å hente Rune Jarstein til Vålerenga droppes, antagelig på grunn av alt for høy pris. I stedet satser man på den 26-årige amerikaneren Troy Perkins, som for tiden spiller på DC United.

– Det er enighet om alt, sier Perkins´ agent, Patrick McCabe, til Nettavisen. – Det er enighet om overgangssummen, og vi er i prinsippet enige om den personlige kontrakten også. Troy blir Vålerengas neste keeper, fortsetter han.

Og da er det kanskje ingen tvil?

– Du må gjerne skrive at han er klar, men ingen er klar for Vålerenga, er Aalbus kommentar samme sted.

Mens vi venter på den endelige avklaringen, anbefaler vi en titt innom VPNs artikkel om Perkins linket nederst på siden og så presenterer vi litt mere «facts» klippa fra bigsoccer.com

Transfers to Evansville for Sr. year, goes undrafted by MLS, wins developmental job anyway as undrafted rookie, starts 16 games as a rookie but still works part-time at a sporting goods store to make ends meet, thus making him a local cult hero, wins MLS Cup, becomes a full-time player but keeps working part-time at a bank as lending officer and keeping cult stats, loses starting job as a second year player, wins starting job in preseason of 05 and goes on to be an All Star and MLS Goalkeeper of the Year and then wins two straight Supporters’ Shields.
Og for øvrig, denne kommentaren samme sted:
He is the best goal keeper in the league. Big, athletic, fearless…Perkins is considered an above-average MLS keeper, though perhaps not what Adin Brown was considered when he went to Norway. But I doubt many Americans believe he will challenge for the US job any time soon — he’s not considered as good as Howard (Everton) or Guzan (Chivas in MLS, linked to Arsenal) or with the potential of Seitz (Salt Lake in MLS). He’s done well enough on good teams, but makes unnecessary errors.The Norwegians play a more ping-pong’ish style than Colaship – a lot of crosses, very high pace, a lot of outside shots. Troy has to learn to play crosses better and develop softer hands. Physically, he is a phenomenal athlete for a GK but needs a lot of improvement.

Velkommen skal han være

Legg igjen en kommentar