Dagboka onsdag 12. desember 2007

Stille. Vi kan ikke by på annet enn en liten førjulshistorie og to overganger som ikke blir noe av. En liten førjulshistorie Sånn bare for å få brakt dere i den rette førjulsstemninga. Det det dreier seg om er et intervju med en av Skedsmo kommunes «æresborgere», gjengitt i Romerikes Blad 8. desember. Etter å … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. desember 2007»

Stille. Vi kan ikke by på annet enn en liten førjulshistorie og to overganger som ikke blir noe av.

En liten førjulshistorie

Sånn bare for å få brakt dere i den rette førjulsstemninga. Det det dreier seg om er et intervju med en av Skedsmo kommunes «æresborgere», gjengitt i Romerikes Blad 8. desember. Etter å ha tenkt oss litt om har vi bestemt oss for å viderebringe siste del av intervjuet i sin helhet. Det kan neppe forbedres.

Intervjuobjektet er 85 år gamle Anna Branderud, en ildsjel bosatt på Skedsmo.
Hun har bodd, og trivdes, på Romerike hele sitt liv, og ble i høst tildelt Skedsmo Kommunes frivillighetspris.
Hun ble beæret med et helsides intervju. På slutten intervjuet kommer følgende avsnitt:
Du ble ganske rørt da du fikk prisen.
Hvilke andre ting rører deg?

– Der er jo mye grusomt som skjer uti verden, da. Men det hender jommen litt av hvert her i landet også. Jeg følger med på alt, da. Særlig sporten. Skiskyting er veldig moro. Og fotballen om sommer’n.
Ja, du holder med LSK?
– Å, nei. Jeg har andre klubber.
Hvilke klubber da?
– Nei, det er nesten fælt å si det, Men det er Vålerenga og Rosenborg som står mitt hjerte nærmest. Særlig Vålerenga med trøkk på Vå’lenga! Samma om dem ligger på topp eller bånn.
Jøss. Tør du snakke om dette når du er i Lillestrøm, da?
– Jeg prater da ikke med noen i Lillestrøm, jeg. Vålerenga tåler jo ikke Lillestrøm!
Sitat slutt.

En seriøst oppgående dame for en si.
Fram og tilbake…

Som alle våre lesere vil huske så var Stuart Baxter sterkt inne i trenerbildet tidligere i høst. Så falt han ut igjen, noen vil påstå på grunn av en vel sterk ryktflom fra Valle i anledning overgangen.

Så dukket navnet hans opp igjen som mulig Vålerengatrener, blant annet i Aftenposten mandag. Men den gang ei.

– Baxter er ikke aktuell i denne sammenhengen, sier leder av sportslig utvalg i Vålerenga Fotball, Raymond Johansen til NRK.

Spillende manager Martin Andresen har dermed ikke fått satt sammen hele apparatet til laget enda.

– Vi kommer tilbake med trenerkabalen og er godt i gang, avslutter Johansen til Statskanalen.

…er dobbelt så langt

For ca to uker siden bød Vålerenga på Branns venstreback Ramiro Corrales som ønsker seg vekk fra Bergen. Men det blir visst ikke noe av den overgangen heller.

– Vålerenga har sendt en melding der de sier de ikke lenger er interessert, bekreftet Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no mandag ettermiddag. Grunnen til dette skal være at Vålerenga har en annen venstreback som frister mer i sikte.

Som vi har sagt før: Står det i avisen før det blir noe av, så blir det aldri noe av. Eller: Den som lever, frå se. Eller: Kan dem ikke bare signe Doffen, Panzer, Jarstein og en kremspiss så vi slipper dette maset?

Legg igjen en kommentar