Dagboka tirsdag 4. desember 2007

Dagboka er klar. Kveldstrening er bra. Bolthof er bra og. Rushfeldt er bra nok. Og innebandy og ski ruler. Heisann! Vålerenga fotball Vålerenga skal etter Pax Andresen ha kveldstreninger fire ganger i uken, fra klokken 18-20. Aalbu mener kveldstreninger vil ha positiv effekt på spillerne, ifølge Aftenposten: – Når vi har dobbeltøkter vil de få … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. desember 2007»

Dagboka er klar. Kveldstrening er bra. Bolthof er bra og. Rushfeldt er bra nok. Og innebandy og ski ruler. Heisann!

Vålerenga fotball
Vålerenga skal etter Pax Andresen ha kveldstreninger fire ganger i uken, fra klokken 18-20. Aalbu mener kveldstreninger vil ha positiv effekt på spillerne, ifølge Aftenposten:

– Når vi har dobbeltøkter vil de få mer tid til restuisjon. Og de vil også venne seg til å være aktive på de tidspunktene kampene faktisk spilles, sier han.

Aftenpostens avsjekk med NISO gir ikke noe dramatikk. NISO mener idrettsutøverne må ”være med på å bestemme over sin egen arbeidsdag”, men stiller seg ikke hysteriske til kveldstreninger.

Og spillerne er avventende, da gjennom talsmann Bolthof:
– Det høres greit ut det, sier han. Og belegger han med at dette skjer før seriestarten allikevel. Så vidt han vet.

Dagboka for sin del mener at dagens fotballspillere finner stor glede i å tjene store summer på verdens kuleste idrett. Og Vålerengas spillere er i klubben med verdens fineste og viktigste logo. Da bør de akseptere å piskes med persille, trakteres som kjøttdeig og hundses med omtrent som rettsløse. Om det er det som trengs. Spør du en stakkars supporter. Hører jeg en spiller klage over at de må ha kveldstreninger før sesongstart vet jeg hva slags stempel jeg setter på han.

Tviler på at jeg trenger, skal jeg tro klubbmannen Bolthof.

Sigurd Rushfeldt
Ifølge Nordlys har Vålerenga hatt kontakt med TIL om Rush. Men ikke lagt inn bud. Mens TIL har avvist bud fra Brann (mellom 2 og 3 mill) på spilleren.

Min magereaksjon var at det var ikke rart de sa nei. Men det kan jo handle om at jeg spiste relativt sunt i går, og at jeg ikke har drukket noe kaffe ennå.

Vålerenga Innebandy
Det er julemåneden, og VPN gir lit av sin rause oppmerksomhet til idretter vi sjelden ofrer mye tid på. Da nevner vi at Vålerenga Innebandy 92 har kamp 16. desember. Og de blir glade om dere kommer og ser på.

Vålerenga Ski
Vi skrev om skiføre i går. Og Vålerenga Ski leser VPN. Dermed fikk vi disse faktaene forelagt for oss:

– Hvorfor dra så langt da? Det er skiføre nord i Nordmarka, og også nord
i Finnemarka fra Kanada, helt nord i Lierdalen fra Sylling. Rett nok blei det litt regn også der utpå lørdagen, men hva gjør vel det bare en får snø under skia?

Sier Ove Bengt Berg, leder i Vålerenga Ski til VPN i en eksklusiv kommentar.

Vålerenga i dag
Lat som du er en datamaskin med føringer fra NFF. Og se etter om du kommer ut med samme terminliste som dem. Vi starter hjemme mot Aafk. Ingen kamp 1.mai? Har borte mot Brann på 16.mai (neida, det er ikke høyrisikokamp, og vi har vært der før…) Byderby 1. juni og 14. sept. Og serieavslutning hjemme mot Brann. Med unntak av 16.mai må jeg si jeg er positivt overrasket over NFFs datamaskin. Men hva vet jeg…

Legg igjen en kommentar