Dagboka onsdag 5. desember 2007

Arnar er nestemann ut. Men han ville man iallefall ha. Litt. Ellers venter man på Doffen-avklaring og jentesatsing. Helt tilfeldig at det var i samme setning. Dagboka er klar. Adjø til Arnar Utrenskingen fortsetter. I går ble det bekreftet at Arnar Førsund er ferdig i Vålerenga. – Vi har gitt et tilbud vi mener er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. desember 2007»

Arnar er nestemann ut. Men han ville man iallefall ha. Litt. Ellers venter man på Doffen-avklaring og jentesatsing. Helt tilfeldig at det var i samme setning. Dagboka er klar.

Adjø til Arnar
Utrenskingen fortsetter. I går ble det bekreftet at Arnar Førsund er ferdig i Vålerenga.

– Vi har gitt et tilbud vi mener er meget godt for en spiller som kun har startet en A-lagskamp for Vålerenga denne sesongen, og som fortsatt er i utvikling, sier Aalbu til klubbens sider.

Arnar aksepterte ikke, dermed er det ut. Det er tydelig at klubben ikke er happy med at Arnars agent har forhandlet gjennom media. Og enda mindre hvordan han har gjort det. Han har påstått at Arnar har fått et ”juniortilbud”, mens Aalbu tilbakeviser det på ”det sterkeste”. Men topplønn har det ikke vært, siden man også sier at man ikke vil velte lønnspolitikken i Vålerenga. Og ut fra Arnars bidrag i fjor er det ganske innlysende at man ikke vil punge ut for mye.

Martin ville altså har Arnar, men ikke til enhver pris. Så kan man enten si Arnar er borte fordi han prøvde å skvise klubben, eller at klubben skvisa han ved å tilby for lite. Selv om jeg syns takta på spillere som forlater Vålerenga er nesten skummel, er det ikke mye tvil om at mediautspillene fra agenten i seg selv har forsuret hele prosessen. Og om enn jeg liker Arnar som type, og tror han kommer til å slå gjennom skikkelig liker heller ikke jeg når ydmykhet blir borte og hovmod overtar. Spesielt ikke når jeg først og fremst elsker klubben, ikke spillere eller trenere.

Agenten virker strengt tatt som en viss Gunnar Martin Kjenner. For han forteller i Nettavisen at Arnar takker nei til Celta Vigo for å bli i Norge. Han vil ikke benke der, han vil heller spille her. Mens Hamar Arbeiderblad antar at den klubben er HamKam, og Arnar sier bare ”vi får se.”

Dropper Celta Vigo for å spille i HamKam?

Syns dette lukter langt på vei av en ok spiller og en fin fyr som har valgt en råtten agent…

Synd å se Arnar gå. Men jeg tåler det og. Det blir ikke den siste, det kan vi nesten garantere, slik det ser ut i dag.

Doffen
Ifølge Fædrelandsvennen venter Start på avklaring. Tror vi avisen står det mellom LSK og Vålerenga, men ingen har kommet med bud. Tipper LSK tilbyr mer penger, men Doffen vil ikke spille for dem. Det er hva vi tror, vi luringene her….øh.

Vålerengadamene
Ifølge Østkantavisa satser Vålerenga på sine damer.
– Det har hele tiden vært noen som har sagt at de skal satse på oss, men det har ikke skjedd så mye. Men nå høres det seriøst ut, sier Ida Kristoffersen i Vålerengas damelag til avisa.
– Det Vålerenga sier at de skal gjøre kan måle seg med de beste lagene i Norge, og da snakker vi også om klubber i eliteserien, sier Berger. Og han er den nye treneren til damene. Som er med nå nettopp fordi han tror på satsingen

Klanen sponser treningsleir også, gitt.
Trivelig å høre. Rett og slett.

Vålerenga i dag
Sportsquiz på Bohemen. Ingen over, ingen ved siden

Legg igjen en kommentar