Dagboka torsdag 6. desember 2007

Brød og vann. Offensivitet og negativtitet. Klansbok og Førsund. Dagbok på en etterjulebordsdag. Ikke noe i dag, bortsett fra brød Vi sjekka klubbens sider for å se om det var noen spillere på vei inn eller ut i dag og, men må melde med en viss overraskelse at det ikke skjer noe i dag. Så … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. desember 2007»

Brød og vann. Offensivitet og negativtitet. Klansbok og Førsund. Dagbok på en etterjulebordsdag.

Ikke noe i dag, bortsett fra brød
Vi sjekka klubbens sider for å se om det var noen spillere på vei inn eller ut i dag og, men må melde med en viss overraskelse at det ikke skjer noe i dag.
Så langt.

Derimot melder klubben at man tar tre nye år med Vålerenga-brød sammen med Bakers. Det selges visstnok 900 000 brød i året av denne typen, dvs en omsetning på 20 millioner. Og det kommer kroner til Vålerenga fra det, ikke bare til Bakers. Vi gratulerer og applauderer litt.

Ikke rart man skal selge vann og kaffe også. En gang var det noen snopper som prøvde seg med Vålerenga-øl. Et naturlig produkt, ville man tro. Men det funka ikke. Folk drakk heller sitt vanlige øl, det hjalp ikke med stempelet. Brød derimot funker. Kanskje ikke så rart.

Fotballklubber og øl er lojalitetsmerker. Mens brød og vann er lissom ikke på det nivået. Spennende å se hva som skjer med kaffen da…
Jeg drikker i alle fall ikke Friele.

Om du syns denne utlegningen var svært overfladisk og tilbakelent er det ikke så rart. Det var julebord i går.

Offensiv fotball
Det er naturlig at Vålerenga har ambisjoner om å ligge i toppen av norsk fotball. Vi ønsker å oppnå gode resultater gjennom offensiv og positiv fotball, sa Martin Andresen til samarbeidspartnerne på Vålerengas julelunsj i går.

Hyggelig å høre, og sikkert sant. Som igjen leder til tanken om hva folk hadde synes dersom han hadde sagt:

– Vi ønsker å oppnå resultater gjennom defensiv og negativ fotball.

Særlig man hadde digga det lissom.

Ellers
– melder Hamar Arbeiderblad at de hadde rett: Førsund skal til HamKam. Snakkes da, Arnar. Du var en fin spiller, herlig energisk. Lykke til videre.

– melder Østlandets blad at det kommer enda sosialantropologibok om Klanen. Klanen – den kollektive kroppen, er tittelen. Se det var en ny og spennende ide.
Kan være artig julegave, tross alt.

Vålerenga i dag
Vålerenga ishockey knuser Stjernen ikveld. Endelig. kl 1830 på Jordal, verdens fineste vintersted

Legg igjen en kommentar