Dagboka torsdag 22. november 2007

Dagboka idag: En herlig overgangsryktebørsoppsummering. En hyllest til Thomas Holm. Og et herlig bilde av Martin. – Konkurransen i klubben blir mye større i 2008, og i samtale med Thomas fant vi det rett at han skulle få finne seg en ny klubb, sier Aalbu til klubbens sider. Som vi tolker som en snill måte … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. november 2007»

Dagboka idag: En herlig overgangsryktebørsoppsummering. En hyllest til Thomas Holm. Og et herlig bilde av Martin.

– Konkurransen i klubben blir mye større i 2008, og i samtale med Thomas fant vi det rett at han skulle få finne seg en ny klubb, sier Aalbu til klubbens sider.
Som vi tolker som en snill måte å si at han ikke er god nok på. Aalbu er diplomatisk nok til å si at kanskje Holm en gang kommer tilbake om det skulle passe. Og Thomas da?

– Jeg kommer selvfølgelig til å savne Enga. Men hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake en dag, sier han til Aftenposten.

Jeg kommer til å savne deg, Thomas. Mest av alt fordi du er en ekte østkantgutt og fordi du alltid har vist knalltøffe holdninger på banen. Der andre har feiga ut har du aldri fira en tomme. Sånt setter vi supportere umåtelig pris på, vi har mer enn nok primadonnaer på laget. Thomas har hatt vonde opplevelser i privatlivet også, og man skal ikke se bort fra at det har preget prestasjonene i år. Det har i alle fall Dagboka stor forståelse for. Selv om man fra et kynisk perspektiv forståe at ikke det er plass til Holm på Vålerenga 2008. Dette er bismaken vi må kjenne når Vålerenga bygger et lag som skal være best. At folk som ikke helt når opp, men vi liker, ikke får plass. Det er ikke bare kult at man satser, for å si det sånn.

Vi ønsker deg lykke til i Molde, og håper at du faktisk kommer tilbake en dag.
Og dersom en av Vålerengas spillere i 2008 er en skikkelig sippe sender vi deg en SMS før kampen mot Molde og spør pent om du kan gi`n en kilevink så det blir mann av han.

Ryktebørsen AKA Silly Season
Aftenposten mener å vite at Petter Myhre er aktuell som TV2-ekspert, noe Petter ikke kommenterer. Bra for TV2 i såfall. De trenger mer enn en seriøs ekspert. (Bengt).

Det er folk som sikler på Jarl Andre Storbæk. Viking er interessert ifølge Stavanger Aftenblad, men sjef Østenstad sier JAS er altfor dyr. Aftenbladet mener RBK kom med et bud på mellom 7 og 10 mill for han, men Vålerenga skal ha avslått. JAS vil være i Vålerenga, evt dra utenlands, sier avisen. 7-10 mill? Wow. Storbæk er jo ok, men det var mye penger. Kanskje fordi det ikke finnes så mange gode norske høyrebacker i Norge…?

Den svenske midtbanespilleren Mattias Lindstrøm er visstnok aktuell for blant annet Vålerenga, skal vi tro expressen.se . – Jag har inte fått några konkreta kontraktsförslag, däremot konkreta förfrågningar, sier han på gulblått til blekka. Og blekka mener AIK og Djurgården vil ha han og. Da spørs det vel.

Agenten til Ramiro Corrales snakker med Vålerenga, forteller Ramiro selv til BT. Corrales selv er misfornøyd, sier han ikke trives og vil dra fra Bergen fort som svint, et standpunkt vi kan relatere oss til med letthet.

Til slutt dagens overraskelse:
Avisa Nordland melder at Kenta er på vei tilbake til Vålerenga. De sier at de kjenner til at «mannen som ledet Glimt til opprykk etter kvalikkampene mot Odd, på det nærmeste være enig med Vålerenga om en jobb i trenerteamet under de nye spillende manageren Martin Andresen.» Kenta kommenterer ikke, men sier det vil bli offentliggjort noe i neste uke.

Som spiller var han teknisk og pinglete, vil jeg hevde. Men som trener fikk han Bodø Glimt opp i eliten. Utover det aner jeg lite om kvalifikasjonene hans som trener. Men det er jo ikke noen svak prestasjon det? Kan være et godt valg med en sånn fyr på den stadien av trenerkarrieren som han er nå. Og med erfaring fra Vålerengas kultur.

Et fantastisk bilde av Martin

VPNs nettverk slår til igjen. Vi kjenner folk overalt og de har sitt å melde. Dermed har vi fått tak i dette herlige bildet av vår nye spillende manager. Fra en som er på bildet selv. Dere kan gjette hvem Martin er selv, men vi kan jo hinte om at han har som vanlig kontroll på ballen og damene i nærheten.
Vålerenga i dag
Frisk Asker – Vålerenga. Ishockey, verdens raskeste sport. I Askerhallen kl. 20.
(direktesendt på SportN også)

Legg igjen en kommentar