Dagboka tirsdag 20. november 2007

En skikkelig drittdag som ble mye bedre. Det er måten Dagboka kommunisere en til en, mano a mano, boy vs girl (!) til deg. Noen som sa stadionfremgang? Ja, det var det, gitt! Les mer. Drittdag? En særdeles dårlig start på dagen, gitt. Handla på Kiwi i går, og de har sånn «gratis parkering om … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. november 2007»

En skikkelig drittdag som ble mye bedre. Det er måten Dagboka kommunisere en til en, mano a mano, boy vs girl (!) til deg. Noen som sa stadionfremgang? Ja, det var det, gitt! Les mer.

Drittdag?
En særdeles dårlig start på dagen, gitt. Handla på Kiwi i går, og de har sånn «gratis parkering om du henter lapp»-greie. Jeg glemte det, løp inn, handla i 10 minutter for 200 spenn og kom på lappmangelen på vei ut. Heldigvis gikk det bra, ingen lapp på vinduet. Puh…

Men i dag morges så jeg den. Den lå bare sånn gått klemt ned på det sportslige vinduet mitt. 700 spenn. Snakk om ræva start på dagen. Parkeringskneleren må for øvrig ha vært uhyre effektiv. Jeg så han/hun ikke før/etter. Og med den tiden jeg var inne må vedkommende ha vært rask som lynet. Imponerende egentlig.

Jada, bare min feil, og jada, kan ikke skylde på andre. Men når man må betale 900 spenn for brød, melk, kjøttboller og noe annet småstash blir man grinete. Når man er innom sjappa 3-4 ganger i uka, kan man ikke glemme dette ofte før det blir dyrt. For ikke å snakke om følelsen av å betale for å få lov til å handle i en butikk. Konklusjonen er klar: Jeg blir kunde på Rema igjen. Samma faen hvem dem sponser.

Da har jeg kanskje tatt deg ned i gledesnivå? Vel, heldigvis har vi godt nytt også:

Spennende dag!
Faktisk så godt som det kan være i Vålerengasammenheng. Det gjelder nemlig saken som er viktigere enn Martin, spillerkjøp og alskens andre leiesoldater. Nemlig stadion. Henning Holstad fra FrP fremmet forslag om kronestomt til Vålerenga i begynnelsen av oktober. Saken ble 17. oktober ifølge kommunens sider behandlet i bystyret og enstemmig vedtatt. Nå er den sendt til finanskomiteen. Vi innrømmer at vi ikke helt ennå vet hva som skjer der, men ifølge kommunens sider har de møter berammet 21. november og 28. november. Om det er formaliteter, eller om saken kan stoppe om der vet vi i skrivende stund ikke.

Men vi vet at dette var et skritt i riktig retning. Hvor langt er det vi lurer på.

Samtidig var det også sånn at EBY har jobbet med mulighetsstudien for Valleområdet (inkl stadion og sånn) fram til nå. Den studien skulle presenteres for Byrådsavdeling for byutvikling i slutten av november. VPN erfarer at det kan være i dag planene presenteres. Følg med på vif.no utover dagen er vårt råd.

Dette er i alle fall en gladsak. Trengte den i dag.

Spennende dag!
Jan Derek fristes av «et siste fotballeventyr» nordpå. Nærmere bestemt Bodø Glimt. En sms-aksjon med kozemeldinger nordfra har han også fått, ifølge Avisa Nordland. Schfnøskvoata! Han har andre tilbud også og er smigret. Det sies intet om hva Vålerenga vil, men vi for vår del gjetter på at Jan Derek kan være på vei ut.

– Jeg kan bekrefte at det står mellom Vålerenga og Rosenborg. Jeg håper på en avklaring denne uken. Det sier agent Fosdahl til Telemarksavisa. Det er ikke Fosdahl som skal velge klubb, men keeper Jarstein fra Odd. Du kan formelig se for deg hvordan Fosdahl koser seg nå han går ut med den meldinga. chi-ching!

TV2 meldte at Petter Myhre slutter i Vålerenga. Myhre sa at Aalbu og Martin ikke har vært «har vært tydelige nok på hvilken rolle de ønsket ham med videre i klubben». Eller de har ikke ønsket han med. Synd, men ikke uventet. Vi ønsker Petter all mulig lykke til. Og vi glemmer aldri hva han tross alt har gjort for Vålerenga.

Ungdomssatsing
Petter la blant annet mange grunnsteiner på satsingen med unge talenter i Vålerenga. En satsing som har gitt landslagspillere på aldersbestemt i fleng. Men på a-laget ble det ikke så stor uttelling – ennå. Du kan jo lese vår artikkel om temaet, ligger på forsia av steinalderVPN.

Gratulerer med dagen, Mr. Skarheim
Klubbens styreleder, Klansmedlem, østkantgutt og en av de iherdigste i stadionarbeidet. Det er Odd Skarheim. I dag er han 40 år. Vi gratulerer og konstaterer at på tross av krøller og sånn holder han seg uforskammet godt.

Vålerenga i dag
Er det en stadion jeg ser i det fjerne?

Legg igjen en kommentar