Dagboka torsdag 15. november 2007

Dagboka er klar. En kort og kompakt sammenstilling av saker vi mener at du bør få våre synspunkter på. Landslaget/MPN Martin spiller ikke kampen mot Tyrkia. Litt synd egentlig. Vi kan vel regne med at Storbæk spiller og at Grindheim er med fra start. For dere som tror at dette er walk-over for landslaget: Les … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. november 2007»

Dagboka er klar. En kort og kompakt sammenstilling av saker vi mener at du bør få våre synspunkter på.

Landslaget/MPN
Martin spiller ikke kampen mot Tyrkia. Litt synd egentlig. Vi kan vel regne med at Storbæk spiller og at Grindheim er med fra start.

For dere som tror at dette er walk-over for landslaget: Les Arild Stavrums kommentar i Aftenposten. (Jada, da må du kjøpe blekka, eller låne den eller lese den over skludra til hun med de fine puppene på T-banen…)

Vi tar også med at Erik Hagen er på jakt etter mer spilletid. Noe han ikke får i Zenit. Og skal han spille EM-sluttspill – dersom vi kvalifiserer oss – trenger han det. Og da er det Vålerenga som gjelder her hjemme på berget. I tillegg er Erik positiv til Martin-opplegget:

– Vålerenga har gjort et godt valg, det tror jeg absolutt. Jeg synes han (Martin) er veldig klar på hvordan han skal ha ting både på banen og rundt seg.

Så da er det vel bare å vente på at Erik skal begynne å pendle fra Veme til Oslo igjen. Eller: Nå har han jo en del mer grunker/gryn/ståler og kan sikkert kjøpe seg et lite kryp-inn på Valle. Så kan han jo plassere kone og unger på Veme og seg sjøl i nærheten av ”sitt andre hjem”.

Petter Myhre
Har tre tilbud. Aftenposten har snakket med vår tidligere trener, og Myhre kan avsløre at:

– Det blir enten en assistenttrenerjobb i Vålerenga, en hovedtrenerjobb i 1. divisjon eller en jobb som ikke involverer trenergjerning, men som har noe med fotball å gjøre.

Dette forteller Myhre til Romerikes Blad.

Vi syns at Petter bør få jobb i Vålerenga. Han er en fin fyr. Rett og slett.

Ramiro Corrales
Er ønsket til Vålerenga. Ramiro vil bort fra Bergensværet, eller rettere sagt ”dragen” til Corrales syns været på Vestlandet er i vel fuktigste laget. Til BA sier han:

– Hun har vanskelig for å leve med dette klimaet og synes det regner for mye. Jeg synes klubben er fin og laget er godt, men er nødt til å tenke på familien min. Etter sesongen vil jeg ta en prat med agenten min for å kartlegge hvilke muligheter jeg har.

Legg så til at Corrales ikke akkurat er i start-ellveren til Mjelde så har du vel det man kaller en spiller på utkikk etter et nytt lag.

Saken om Corrales følges opp i BT, der de har plukket opp at Vålerenga har tatt kontakt med spilleren.

– Vålerenga er et interessant alternativ. Det kommer selvsagt an på hvilke kontraktsbetingelser jeg får tilbud om, men også hva min familie mener om å flytte til Oslo, sier Corrales.

Vi kan opplyse om følgende (Dataene er fra YR.no)

Normal nedbørsmengde i Oslo og Bergen:

Sted h.o.h. jan feb mar apr mai jun
Flesland 48 150 118 130 90 88 106
Oslo – Blindern 94 49 36 47 41 53 65
Sted jul aug sep okt nov des år
Flesland 121 155 238 226 204 189 1815
Oslo – Blindern 81 89 90 84 73 55 763

Det er vått i Bergen. Jævlig vått.

Klubben i mitt hjerte
Vi leder, men de andre lagene mobliserer. Har du ikke stemt må du stemme igjen. Greit nok at vi ikke gjorde spesielt bra i år, men denne skal vi vinne.

Stem nå!

Bergenser i Vålerenga
Erik Huseklepp ble i Brann og Bergen. Vi har sjekket med vår husstatistiker AKA Jarle Teigøy og kommet til at den siste som kom fra Bergensområdet som spilte på Vålerenga var faktisk ingen…

Den eneste som kan likne på en spiller fra Bergensområdet er en som heter Søvik, men vi er rett og slett ikke sikre.

Har du konkrete opplysninger i saken kan du sende oss en mail, så tar vi tak i det når vi får tid.

Resten av dagen
Stem. Stem. Stem

Legg igjen en kommentar