Dagboka tirsdag 13. november 2007

Dagboka is: Sitter og leter etter saker med Vålerengarelevans, og det er jaggu ikke vanskelig nå for tida. Vi begynner der vi startet i går. Lars Iver Strand sluttet seg først til Vålerenga og så dro han fra pressekonferanse til landslagssamling med det norske landslaget. Her kan vi da skyte inn at de som trodde … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. november 2007»

Dagboka is: Sitter og leter etter saker med Vålerengarelevans, og det er jaggu ikke vanskelig nå for tida.

Vi begynner der vi startet i går. Lars Iver Strand sluttet seg først til Vålerenga og så dro han fra pressekonferanse til landslagssamling med det norske landslaget. Her kan vi da skyte inn at de som trodde at det var samelandslaget må tro om igjen. Lars Iver Strand er ikke samisk. Hans foreldre er fra Røros. Lars Iver har vokst opp i Lakselv og ser på seg selv som ekte finnmarking.

Det var en digresjon. Kjernen i saken er at Manager Martin er på landslagssamlig som Landslagskaptein Martin. Det er det ikke alle som liker. Både GråLars og Østenstad er misfornøyde med at Martin har tilgang til å snakke direkte med spillere, eller rettere sagt spilleren som samtlige norske topplag har i kikkerten. Martin på sin side bedyrer at han og Doffen ikke har tenkt til å snakke om dette under denne samlingen. Dette tviler Østenstad og Bohinen på.

Og for å være helt ærlige: Det gjør vi også, og det fryder oss! Det er utrolig hvordan moralen plutselig blomstrer når man oppdager at Vålerenga kanskje har gjor noe så smart som å ansette ”Bukken til Havresekken”. Lars Bohinens moral skal – etter en rekke nokså drøye rykter – være relativt styrt av mannens apetiltt på piker, vin og sang. Hvorfor han plustelig har blitt en moralens vokter i denne sammenhengen kan man jo bare spørre seg om. Evt. ta en telefon til Ardian Gashi…

Sånn, der fikk vi den ut av skapet. Så kan man jo spørre seg om det er hold i rykter, sladder og annet gørr. Det er mulig at Bohinen og Østenstad har et poeng. Spørsmålet er om de hadde hindret noen av sine spillere i å snakke med Doffen, dersom Bohinen og Stabæk hadde hatt noen spillere med på landslaget. Og det har de jo. Så da er det bare for Thomas Myhre eller Jon Inge Høiland å legge ut åtene:

1: Stabæk. Kom til oss spill på Blue Dream Team Arena. Du må regne med å havne totalt i skyggen til lagets ”stjerner”: Nannskog, Gunnarson, Tchoy og Alanzhino.

2: Viking. Üwe Rösler.

Mulig at hattene til Martin ikke passer så godt med de andre lagenes strategier og målsettinger. Det beste oppe i de relativt små peanøtthodene som tydeligvis besitter lederstillinger i norske fotballklubber hadde vært om Martin trakk seg fra landslaget på grunn av habilitetsproblemer.

Bojan:
Dobro dosao Bojane! Stretan sam sto ces biti ovdje. Nadam se da ces zagorciti zivot svakom defanzivnom centru i beku u Norveskoj u ovoj 2008 godini.

(Velkommen på ornt`li, Bojan. Jeg er veldig glad du blir her. Måtte du plage vettet av enhver defensiv midtbanespiller og back i Norge i 2008.)

Pressekonferanser og overganger
Brann rigger til pressekonferanse fordi Martin slutter, VIF fordi han begynner. Så en ny pressekonferanse når Lars Iver kommer. Vi antar at Tromsø har en liten en på lager i anledningen. VPN har titta inn inn krystallkula og der har vi sett inn i uka som kommer:

Onsdag: Rune Jarstein melder overgang til Vålerenga. Lars Bohinen er kritisk.

Torsdag: Kristoffer ”Doffen” Hæstad melder overgang til Vålerenga. Lars Bohinen er oppgitt.

Fredag: Erik Hagen melder at han går tilbake til Vålerenga. Lars Bohinen er skuffa.

Lørdag: John Carew kommer til Vålerenga etter Villa. Lars Bohinen kan skjule sin begeistring.

Søndag: Rune Jarstein vil til Vålerenga, men Vålerenga er ikke så sikre på at Jarstein er mannen. Lars Bohinen er ikke tilgjengelig for kommentar.

Mandag: Daniel Nannskog utelukker ikke spill for Vålerenga etter at han er ferdig i Stabæk. Lars Bohinen blir helt grå i håret under intervjuet med NRK.

Tirsdag: Kent Bergersen er på vei til Vålerenga. Er han det? sier Lars Bohinen til TV2.

Panzer er mester
Vi glemte denne i forbifarten i går. VPN gratulerer på vegne av vanvittig mange!

Legg igjen en kommentar