Dagboka mandag 12. november 2007

Dagboka på en mandag har litt om vår nye spiller, selvfølgelig en del om Martin Andresen og absolutt ingenting om cupfinalen. Så var vinteren her. Man fryser nøttene av seg (Vel og merke hvis man er mann – hva fryser det annet kjønn av seg i kulda? Eggstokkene?) det er glatt på gata, det er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. november 2007»

Dagboka på en mandag har litt om vår nye spiller, selvfølgelig en del om Martin Andresen og absolutt ingenting om cupfinalen.

Så var vinteren her. Man fryser nøttene av seg (Vel og merke hvis man er mann – hva fryser det annet kjønn av seg i kulda? Eggstokkene?) det er glatt på gata, det er mørkt og det er mye godt på polet som kan døyve det faktum at våre forfedre bosatte seg her oppe i det kalde nord.

Lars Iver Strand er klar den blå drakta
På en pressekonferanse på Valle i dag ble Tromsøspiller Lars Iver Strand presentert som Vålerengaspiller. Han har signert fram til 2011.

– Etter sju år i Tromsø var jeg klar for nye utfordringer. Når Vålerenga kom på banen ble valget enkelt. […] Jeg synes planene som den nye spillende manager Martin Andersen har lagt fram er spennende. Dette har jeg lyst til å være med på. Og nå gleder jeg meg til sesongforberedelsene og til å spille for Klanen, landets beste supportere, sa Strand på dagens pressekonferanse. Noe klubbens offisielle sider plukket opp.

Så da sier han farvel til Alfheim, Stripte drakter i rødt og hvitt, Blå rjokk, Nordens Paris, OL, og Nordlys for denne gang. På den blå drakta og inn med Ullevaal Stadion, Cosmo/Grünerløkka/Bogstadveien, Norges hovedstad, VM på ski og Aftenposten.

Nei, forresten. Aftenposten er jo en riksavis. Grorudalen Avis må det bli.

Vi ønsker Lars Iver velkommen og håper han tar med seg et par Mack-øl og noen måsegg på turen ned.

Martin På Nett
Vålerenga skal bygge opp et nytt lag rundt Martin Andresen. Ikke bare et nytt lag men et nytt trenerapparat og et nytt støtteapparat. Kampen om heder og ære i 2008-sesongen er allerede i gang. Derfor kommer det jo ikke som lyne fra klar himmel at noen vil ha noen ord med i laget.

Først ut er Steinar Høgtun, styreleder i Norsk Trener Forening (NTF). Han påpeker at man ikke kan omgå reglene som sier at man skal ha en trener med D-kurs (eller som er i ferd med å gjennomføre D-kurs slik Rekdal gjorde) til å lede laget:

– Vålerenga må ha en hovedtrener som har D-trenerkurs, og som har den nødvendige lisensen. Et slikt krav kan en ikke gå rundt bare med å velge et annet ord på den som skal være sjef, sier Høgtun til Aftenposten.

Noen vil vel nikke bekreftende på dette og skrive lange innlegg på VGs, Dagbaldets eller Aftenpostens diverse sider for meningsutveksling. Andre vil sette i gang å finkemme NFFs reglement og se hva de kan grave frem om denne saken. Målet må jo uansett være å sørge for at det skapes så mye negativ oppmerksomhet rundt det faktium at en av landets beste fotballspillere er totalt uegnet til å lede noe annet en lilleputtlaget til Kråkstad.

Som vi sier her i MPN (Martin På Nett). Værsågod, ballen er kastet frem med hanskene.

Cupfinalen

Legg igjen en kommentar