Dagboka fredag 9. november 2007

Så var det fredag igjen. Det er fortsatt Martin og Vålerenga som er medias vinkling på laget vi følger. Vel og merke hvis vi ser bort fra en tapper hockeyspiller som har stått fram i media og klubben i mitt hjerte. Stem på klubben i ditt hjerte Dagbladet er i gang med årets kåring. En … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. november 2007»

Så var det fredag igjen. Det er fortsatt Martin og Vålerenga som er medias vinkling på laget vi følger. Vel og merke hvis vi ser bort fra en tapper hockeyspiller som har stått fram i media og klubben i mitt hjerte.

Stem på klubben i ditt hjerte
Dagbladet er i gang med årets kåring. En kåring vi har vunnet de siste åra med klar margin. Så ta deg en tur dit og gjør din plikt for laget, klubben og folka som jobber ræva av seg for knapper og glansbilder slik at du kan være en del av noe mer enn bare et Tippeligalag.

Veggen på Lillestrøm
Den med den tøffe kanarifuglen har blitt bombet av blå, røde og hvite malingsflekker. Kanarifansen er i harnisk. (Er det noen supportere der ute som ikke er det for tida?) Alle tegn peker mot Vålerenga og Klanen. Eller så er det noen andre som syns det er morsomt å kaste ballonger fylt med rød, blå og hvit maling.

VPN syns ikke det er morsomt. Det er dumt, infantilt og faktisk mer ødeleggende for Vålerenga og Klanen enn hva man er klar over.

Martin på nett (MPN)
Det er ikke like mye trøkk i dag, men vi ser inn i krystallkula og får inn følgende Martin-nyheter de neste dagene:

Lørdag: Bohembussen setter opp tur til Kråkstad. Det blir sightseeing i Martins barndomsverden. Aftenposten slenger seg på turen og kan bekrefte at Kråkstad ligger på landet.

Søndag: VG presenterer Kråkstads lokale avdeling av Vålerengaklanen. Tre gutter som alle digger Enga og Klanen. De heter alle Martin, spiller Bridge og har sommerjobber hos Skeidar.

Mandag: Sjappa annonserer et tettere samarbeid med Skeidar. Planen er å tilby Vålerengamøbler til Vålerengas tilhengere. Første steg er bokhylla Willy. Deretter følger den godt polstrede lenestolen med innebygget pølsedispenser. Arbeidstittelen er Pascal.

Tirsdag: Vålerenga presenterer den nye trenerkabalen. I tillegg til Manager-Martin skal det ansettes følgende trenere: Skuddtrener, Bakromsrtener, Gjennombruddstrener, Støttepasningstrener, Keepertrener, Tilbakespill-til-keepertrener, Cornertrener, Veggspilltrener, Hælsparktrener, Brasse og Volleytrener (kan evt. deles), Nikketrener og Dribletrener.

Onsdag: Se og Hør viser bilder av Martin i Skeidars møbelhus på Alnabru. Martin smiler. Brann Bataljonen er i harnisk fordi Martin smiler bredere i denne saken enn da han ble avbildet på Gullgruven kjøpesenter i forbindelse med en tisvarende artikkel BT gjorde i fjor.

Torsdag: I en kommentar er Aftenposten kritisk til Vålerengas sammenslåing av Brassespark og Volleytrener. Aalbu svarer på kritikken og ansetter en Brassesparktrener, en Direktevolleytrener og en Halvsprettvolleytrener.

Fredag: Det avsløres at Vålerenga og Skeidar snakker om å bygge Vålerengas Stadion på taket til Alnabrusenteret. Arenaen skal hete Alnabru & Skeidar Stressless Dome. Klassekampen er kritisk til prosjektet fordi det skal brukes skinnseter og ikke plastseter på tribunene.

Anders Myhrvold
Vi vil vel bare si at vi syns det er bra at du står fram Anders. Vi syns også det sender et viktig signal inn i diverse miljøer/utesteder (der flere av våre spillere vanker) om at kokain ikke er så kult når snøen har lagt seg. Champagne er heller ikke noen man drikker på samme måte som øl.

Helg
Enten så blir du hjemme i din egen stue, eller så gjør du som meg pakker sekken og stikker til Sverige. Ikke vent for lenge på helgedagboka heller – helgedagbokredaksjonen har tatt spillepauseferie etter prinsippet «det dukker opp noe hvis det dukker opp noe». Trevlig hälg!

Legg igjen en kommentar