Dagboka tirsdag 6. november 2007

Du klikker deg innom i dag også. Ikke så rart kanskje, klubben vår er inne i en veldig viktig og positiv fase. Du lurer sikkert på hva vi kan si om Doffen, Martin Andresen, Huseklepp og Panzer? La oss gjøre det kort og brutalt; vi har ingen offisielle bekreftelser å by på. Vi vet like … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. november 2007»

Du klikker deg innom i dag også. Ikke så rart kanskje, klubben vår er inne i en veldig viktig og positiv fase. Du lurer sikkert på hva vi kan si om Doffen, Martin Andresen, Huseklepp og Panzer? La oss gjøre det kort og brutalt; vi har ingen offisielle bekreftelser å by på. Vi vet like lite som deg, men litt vil vi i det minste kommentere. Ellers handler det mest om at dine tjenester er ønsket, ispedd litt useriøst pjatt for å fylle de neste fire minuttene av livet ditt med mening og glede.

Vålerenga trenger deg!
Dagbladet har også i år avstemning om hvilke klubber som skal få tildelt litt ekstra midler, du går inn på Dagbladet og kan stemme både på idrettsforeningen og på de forskjellige laga. Det koster deg et par minutter om dagen, men er lettjente penger for klubben vår. Vi har forsynt oss de foregående åra og regner med at vi henter ut ekstra midler i år også.

Klanen trenger deg!
Passer dette som beskrivelse på deg eller noen du kjenner:
– Elsker VIF, og ser kampene oftere fra tribunen enn fra lenestolen og barkrakken.
– Engasjerer deg i supporterkultur og mener mye om hva Klanen er og bør være.
– Har allsidige egenskaper og er klar for å gjøre varierte oppgaver i styret.
– Har kapasitet til å gjøre en omfattende, ulønnet, frivillig innsats over en periode på 2 år.

Da kan ditt engasjement bli belønnet med innflytelse, Klanen har flere styreverv på valg og går du inn på Klanen.no så kan du lese mer. Vi oppfordrer deg som mener du har noe å bidra med til å melde deg. Du skal vite at din innsats verdsettes. Du må riktignok tåle kritikk fra VPN og forumhelter, men i bunn og grunn er det mest av alt fordi du gjør en viktig jobb som engasjerer, fordi den dreier seg om noe av det viktigste for mange av oss. Lykke til, til deg som tør og vil!

Martin Andresen
TV2 melder at han er klar for Vålerenga, vi synes det er kult, men venter med å juble til det er bekreftet av mer enn ”anonyme kilder sentralt i klubben”. Foreløpig er det også forskjellig informasjon om hvilke rolle han eventuelt skal bekle. Skal han være hovedtrener, eller skal han være assistenten til en erfaren ringrev? Vel, i løpet av uken får vi trolig et endelig, positivt og oppklarende svar.

Årets Kniksen
Av de nominerte til de forskjellige kategoriene til Kniksenprisen finner vi ingen fra Oslos stolthet anno 2007. Ikke er vi overbevist om at det er så viktig og ikke er vi overbevist om at noen av våre ville ha fortjent det. Kniksenprisen stammer jo fra kallenavnet til brannspilleren Roald ”Kniksen” Jensen. Siden ingen av våre er nominert kan man jo bruke tiden til å se på hvilke spillere som aldri ville fått en pris oppkalt etter kallenavnet sitt, uansett hvor gode eller populære de måtte være. Jan Kokkim, Anders Jacobsen, Christen Seeberg, Kjell Roar Kaasa og Espen Musæus er noen relativt klare kandidater i denne kategorien.

Doffen, Panzer, Pa Dembo Turray, Ruslebiffen og Huseklepp
Kilder i forskjellige medier vil ha det til at alle disse er, eller i det minste har vært, aktuelle for Vålerenga i 2008. VPN konstaterer i første omgang bare at det er trivelig at såpass etablerte spillere virker å ha ambisjoner om å spille for en norsk toppklubb, selveste hovedstadens stolthet. Så får vi se da vettu.

Hjemmelekse
Selv om du ikke har oppført deg uskikkelig, er hjemmeleksa frem til du leser morgendagens dagbok klar. Du skal skrive ”Vålerenga er Nordens beste lag innen 2013”, dette skal du gjøre 100 ganger, mens du tenker på at om en ting gjentas nok ganger så kan selv en løgn bli en sannhet. Her snakker vi ikke om en løgn, men en realistisk ambisjon og Vålerenga. Livet er bra når skuffelse erstattes av håp og tro. Enda bedre blir det når håp og tro etterfølges av realisering, vi kan nesten ikke vente. Vi vil ha alt med en gang, innen 2013 kan jo bety allerede i 2008. Gi oss framtida nå!

Legg igjen en kommentar