Dagboka torsdag 1. november 2007

Kort som faen. Spent som faen. Men forhåpentligvis ikke trist som faen. Behnsk Dagbok idag. Martin Det er det det går i nå om dagen. Bertil i Aftenposten mener han kan komme om man vil. Morten i Dagbladet skriver at Martin kommer om investorene vil. Les: legger forutsetninger. Les igjen: gir penger og midler. Og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. november 2007»

Kort som faen. Spent som faen. Men forhåpentligvis ikke trist som faen. Behnsk Dagbok idag.

Martin
Det er det det går i nå om dagen. Bertil i Aftenposten mener han kan komme om man vil. Morten i Dagbladet skriver at Martin kommer om investorene vil. Les: legger forutsetninger. Les igjen: gir penger og midler.
Og VG melder at Aabrekk tror han er ferdig som hovedtrener. Og kan til og med «ofres» for å få en ny hovedtrener med Andresen som hjelpetrener. Harald selv har ikke hørt noe fra Aalbu, men tror han ikke sitter lenger. Selv om det virker som om han har lyst da. VG mener at i tillegg til stadig nevnte Hareide er også Semb igjen aktuell, da kanskje som hovedtrener med Martin som spillende og assisterende.

Ser ut som alle er veldig enig i ryktene, og det kan jo handle om at man vet det samme eller at alle sitter rundt det samme bordet i Tostrupkjelleren.

Vi kunne drodlet resten av dagen om dette nå, men for det første er dette garantert et tema i morgen også. Og hele neste uke sikkert og. Så vi kan komme tilbake til det. Dessuten haster det med å få ut dagboka nå siden det sivile liv innhenter selv VPNs aller iherdigste.

Ellers
…melder Nettavisen at Brann ønsker hastemøte med Martin for å avklare hva som skjer. Litt forståelig noia i Bergen der, det kan jo hende de innser at deres gullsesong kan bli den eneste på de neste 44år eller noe sånt.

…melder TV2 Sporten at Brann vil ha Daniel. Og det virker som om Aalbu vil selge: Daniel har vært et talent i veldig mange år. Han har fortsatt ikke fått vist det potensialet han har. At det kommer til å bli solgt spillere fra Vålerenga er jeg sikker på, sier han.

Akkurat den vurderingen kan vi ikke si noe på.

Vålerenga i dag
Spekulasjoner. Masse spekulasjoner

Legg igjen en kommentar