Dagboka onsdag 31. oktober 2007

Ufattelig lite å skrive om herfra Virginia om Vålerenga i dag. Og i og med våre tekniske vansker så kan vi ikke engang tråle arkivet etter gamle saker. Nei, gi oss en verdig slutt på sesongen, gi oss en ny spennende trener med pondus, og gi oss forsterkninger av stallen som tar pusten fra oss. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 31. oktober 2007»

Ufattelig lite å skrive om herfra Virginia om Vålerenga i dag. Og i og med våre tekniske vansker så kan vi ikke engang tråle arkivet etter gamle saker. Nei, gi oss en verdig slutt på sesongen, gi oss en ny spennende trener med pondus, og gi oss forsterkninger av stallen som tar pusten fra oss. Så kan vi gå vinteren rolig i møte.

Viking – Vålerenga som hovedkamp
For dem som leter etter ytterlige flere grunner til å bli hjemme på lørdag, så viser det seg at Viking – Vålerenga er plukket ut som TV2s hovedkamp. Det er en viss logikk i det i og med at Viking i høyeste grad er med i sølvkampen og Vålerenga, eh, er trygt plassert i ingenmanssland. Vel er Viking stadion ett av Norges beste stadion å se fotball, men det spørs om ikke denne kampen blir en uten en alt for stor Klanskontigent. På den annen side finnes intet bedre enn å være få: det er ingenting som gir meg bedre følelse enn å skryte av alle de råkalde treningskampene jeg overvar i mars i råkulde på kunstgressbanen ved Idrettshøyskolen i hine hårde dager. Tenk bare å kunne si til barnebarna: – Jeg så Vålerenga spille en fullstendig uviktig kamp i Stavanger i November 2007, som sikret 5.-,6.-, eller var det 7.-plassen?

Jentelus i Skien
Damer A skal ut i avgjørende kvalik mot Fossum i Skien lørdag 3.november. Avspark er 14.00. Etter 1-1 mot Voss på Valle sist lørdag er oppgaven å slå et Fossum-lag som har ingenting å spille for. Men Vålerenga må vinne med tre mål eller mer, ellers rykker Voss opp.
Damer A håper selvsagt på støtte fra supportere til bortekampen også, kampen spilles på adressen Hoppestadveien 49 i Skien, for den som tar turen med bil. Men: Det går buss fra Valle parkering lørdag klokken 10.00. Turen er gratis for supportere, men man må da ordne med mat og drikke på turen selv. Det er plass til ca 20 stk, påmelding skjer til Bård Eggereide: beg (at) ffi.no innen fredag 2.11 klokken 12.00.
Først til mølla..

Legg igjen en kommentar