Dagboka fredag 2. november 2007

Vi gjør oss klar for sesongens siste kamp på lørdag, for juniorenes kamp for NM gull på søndag og for Martin Andresen-avklaring på mandag. Følg med. Kamp mot Viking Sesongens siste faktisk. Og det allerede i morgen. Vi kan med andre ord endelig få slutt på dette begredelige fotballåret, hva angår serien i alle fall, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 2. november 2007»

Vi gjør oss klar for sesongens siste kamp på lørdag, for juniorenes kamp for NM gull på søndag og for Martin Andresen-avklaring på mandag. Følg med.

Kamp mot Viking
Sesongens siste faktisk. Og det allerede i morgen. Vi kan med andre ord endelig få slutt på dette begredelige fotballåret, hva angår serien i alle fall, og begynne å forberede oss på en mye lysere framtid i 2008. Nemlig.

Men først skal altså Vikingkampen unnagjøres. Stavanger er ikke akkurat noe lykkested for Vålerenga, med mindre man tenker seg tilbake til cup-kampen i ’97, eller for egen del, første året Viking- stadion åpnet, da Vålerenga greide 1-1 og jeg personlig skulle skrive kampreferat etter å ha inntatt litt for mye forkampsforforfriskninger. Minnet om hvordan man desperat prøvde å forstå i lagoppstillingen 20 minutter etter kampstart er uforglemmelig… Nei. Slutt. Det var ikke gamle fyllehistorier som skulle fortelles. Heller det at Vålerenga faktisk kan greie 5. plassen med seier, samt litt hjelp fra Aalesund (som må vinne mot RBK) og Brann (som må ta poeng fra Tromsø). Vi har hørt om mer sannsynlige scenarier, men synes allikevel at det er grunn til å håpe at Vålerenga gjør sin del. Det hadde vært utrolig hyggelig om en kunne gå inn i lavsesongen med en god følelse for laget.

Vi kan som kjent glemme å skue etter Rune Lange, Mohammed Fellah, eller Jørgen Jalland, men heller ikke Thomas Holm er kvitt skaden sin. Gunnar Heidar Thorvaldsson derimot får sjansen igjen etter å ha blitt friskmeldt. Vi synes forsåvidt også Herr Thorvaldsson har litt å bevise sånn på tampen av sesongen. Og sist men ikke minst, Morten Berre har sjansen til å bli tosifret toppscorer i Vålerenga, når skjedde det sist?

Nok av grunner til å dra til Stavanger med andre ord. Men for de som ikke kan, så bringer vi skamløst videre et par annonser fra vårt nærmiljø.

For eksempel en oppfordring om å dra på Bohemen, eller, for de som ikke liker seg i sentrum , på Den Røde Hatt på Oppsal Senter. På sistnevnte kjøres det rød/blå kveld fra kl 16 med klanspriser på «festbrus» og pizza. Husk Klanskort.

Andresen-nytt
Dagens Andresen nytt kommer fra tre kilder. For det første melder TV2 sporten via VG at Brann vil ta en liten pressekonferanse på mandag i anledning spilleren.

– Vi har bestemt oss for å si noe når det gjelder Martin Andresen og en avgjørelse på mandag. Da blir det etter all sannsynlighet en pressekonferanse, sier Roald Bruun-Hanssen i VG.

Og i Dagsavisen skrives det at blant Martins mange alternativer så står antagelig muligheten for Vålerenga og hjelpetrenerstilling meget høyt i kurs. Blant annet på grunn av det nære forholdet mellom Andresen og Trond Hoftvedt.

Bergensavisen som også går under navnet BA melder at de har fått bekreftet fra sentralt hold i Brann at Martin på mandag kan bli presentert som Vålerengas nye spillende hovedtrener, men sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hanssen nekter naturlig nok å si noe mer enn dette:
– Martins framtid i Brann blir avklart mandag.

Vi får vente til mandag, da.

Vålerenga i helgen
På søndag spilles NM finalen for junior elite mot Start i Kristiansand. Klanen setter opp en kombitur med Stavanger på lørdag og Kristiansand på søndag, til stor glede for Andreas Holter.

– Hvis Klanen stiller med to busser i Kristiansand er det over all forventning. Det er fantastisk bra. Gutta setter veldig stor pris på støtte fra tribunen, sier han til vif.no.

Ta en titt på vif.no for detaljer på turen og hiv deg på bussen da vel.

Samtidig spiller Damer A avgjørende kvalik mot Fossum i Skien på lørdag. Avspark er 14.00. Vi sakser fra klubbens sider: «Etter 1-1 mot Voss på Valle sist lørdag er oppgaven å slå et Fossum-lag som har ingenting å spille for. Men Vålerenga må vinne med tre mål eller mer, ellers rykker Voss opp. Damer A håper selvsagt på støtte fra supportere til bortekampen også, kampen spilles på adressen Hoppestadveien 49 i Skien, for den som tar turen med bil. Men: Det går buss fra Valle parkering lørdag klokken 10.00. Turen er gratis for supportere, men man må da ordne med mat og drikke på turen selv. Det er plass til ca 20 stk, påmelding skjer til Bård Eggereide: beg [AT] ffi [DOT] no innen fredag 2.11 klokken 12.00. Først til mølla…»

Valgene ligger der, på rekke og rad, men vi bare minner om at det er rimelig tett mellom fotoboksene på strekningen Skien – Stavanger, og 2 timers reisetid kan fort bli litt snaut..

Legg igjen en kommentar