Helgedagboka lørdag 27. oktober 2007

Det lakker og lir mot siste hjemmekamp i Tippeligaen for i år. For gutta som ser ut og spiller som rundingsbøyer er det en kamp på liv og død, for gutta i kongeblått er det en kamp. Første skuddet er gratis Markedsavdelingene i Vålerenga og Hafslund har vært på Plata for å snappe opp noen … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 27. oktober 2007»

Det lakker og lir mot siste hjemmekamp i Tippeligaen for i år. For gutta som ser ut og spiller som rundingsbøyer er det en kamp på liv og død, for gutta i kongeblått er det en kamp.

Første skuddet er gratis
Markedsavdelingene i Vålerenga og Hafslund har vært på Plata for å snappe opp noen tips i forhold til å skape avhengighet. Forhåpentligvis funker det innen fotballen også, vi håper gratis inngang er det som skal til for å så mange spirer som til slutt ender opp som vålerengajunkies. Hvilket deilig liv dem vil få, vintrene med fotballabstinens og internasjonal fotball som trøstemetadon. Så kommer den igjen fotballsesongen, den som vil gi deg en følelsesmessig berg og dalbane. Gleden, hatet, frustrasjonen, alle opp og nedturene, jo det høres ut som livet til en proff narkoman. Uansett, Hafslund byr på det første skuddet i morra klokka 18.00.

Hafslund
Gå inn på VIF.no og les artikkelen fra Hafslund om Vålerenga, om bakgrunnen for at Hafslund støtter oss. Jeg ble i hvert fall glad, så glad at jeg i kveld setter alle varmeovnene på maks og åpner alle vinduer, her skal det ikke spares en krone. Det er min måte å gi litt igjen til de som har gitt klubben min mye, også når vi har vært alt annet enn et gullkanta sponsorobjekt. Hafslund har vært der når vi rykka ned, Hafslund var der når enkeltindivider har laga trøbbel som Klanen har fått skylda for. Vi takker Hafslund og alle andre samarbeidspartnere og håper de i vinter vil være med på å legge grunnlaget for en ny storhetstid i klubben.

Jørgen Jalland
Klubben melder at Jørgen Jalland er ute resten av sesongen. Vi ønsker god bedring, Jørgen.

Låneavtaler og opsjoner
Vi håper at klubben allerede har begynt å se konturene av Vålerenga 2008. Vi håper og tror at Aalbu, Aabrekk og vår nye eksterne trener allerede har bestemt seg for å hente Bojan og Gunnar. Jobben med å få på plass penger til å handle bør være gjort så nå er det bare å handle. Tida hvor vindushopping var det eneste vi hadde råd til bør være over.

Mannen som aldri omtaler andre klubber
Ja, jeg snakker naturligvis om Tom Nordlie, har denne uka kommentert RBKs manglende organisering, lagt seg bort i Branns kommende innsats mot Viking og nå sist har han forklart Start hvor mange medaljer de ville hatt om de ikke hadde sparka sitt lubne geni. Nei, Nordle har som vanlig nok med seg selv, vi ønsker god bedring.

Jagland og Soler
Jeg satt og skulle se Rosenborg mot Valencia og hva ser jeg, jo ingen ringere enn eier av IK Start ikledd rosenborgskjerf. Tipper Menigheden og resten av Sørlandet var stolte. Hva skjer oppe i hodet på folk som har levd i fotballen i 40 år, når de kan gå ut å tråkke på egne supportere som fettsleiken gjorde på onsdag. Ps. Det var offside.

Kvalifiseringskamp til 1. divisjon kvinner
I dag kl. 14.00 spiller damelaget hjemme mot Voss i kampen om opprykk til kvinnenes nest beste divisjon. Rekker du ned, så løp og støtt. Vi ønsker lykke til. Forutsetningene er greie, vinner vi skal vi spille en kamp til og rykker opp med poeng. Spiller vi uavgjort vil vi rykke opp med seier i den siste kampen. Taper vi derimot i dag er det ”Game over” og ett år til neste forsøk. Drep dem Vålènga, drep dem.

Kampen i morra
Aalesund kommer med en lang jævel på topp og mannen med sykkelhjelmen i mål, men uten seriemester med Vålerenga, Amund Skiri. Han er suspendert. Mot et lag som består av stort sett bare landslagsspillere skal det i hvert fall på papiret bli for tøft. Det er bare det at ser man bort fra XXX så avgjøres ikke fotballkamper på papiret. Aafk spiller med kniven på strupen og vår motivasjon om vi har noen, må være å avslutte sesongen med stil. Vi tror Aabrekks Vålerenga avslutter karrieren med hjemmeseier 3 – 0 i mårra og seier i Stavanger om ei uke.

Siste om laget
Klubben melder at Gunnar H. Thorvaldsson er syk og mister etter all sannsynlighet søndagens hjemmekamp mot Aalesund. VIF mangler også Thomas Holm og Jørgen Jalland med skader

Legg igjen en kommentar