Dagboka fredag 26. oktober 2007

Sesongen nærmer seg slutten, og bra er det. Her er ukas siste ordinære dagbok. Freddy har vært ute å kjørt taxi igjen, på søndag er det gratiskamp mot Aalesund, og vi vaser litt om trenere. Konsernsjefen i taxien Freddy er ute og cruiser med cabben sin, A996. I anledning 15 års jubileet tar han med … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. oktober 2007»

Sesongen nærmer seg slutten, og bra er det. Her er ukas siste ordinære dagbok. Freddy har vært ute å kjørt taxi igjen, på søndag er det gratiskamp mot Aalesund, og vi vaser litt om trenere.

Konsernsjefen i taxien
Freddy er ute og cruiser med cabben sin, A996. I anledning 15 års jubileet tar han med seg konsernsjef Christian Berg i Hafslund på tur. Mest interessant er det nok at når Freddy spør om stadionnavn svarer Berg at det ikke er gitt at det skal stå Hafslund overalt der bedriften samarbeider med Vålerenga.

Det virker som om Berg har litt innsikt i det spørsmålet, på en positiv måte sett med supporterøyne.

Og det er trivelig at Hafslund er med Vålerenga med fokus på langsiktighet, ikke med fokus på hva som skjer i den enkelte sesong.

Men kjære Christian Berg, når du sier at støtten «Ikke bare handler at de er gode i fotball på eliteserienivå» må vi bare be deg sjekke fakta. Vi er ikke så veldig gode akkurat nå. På den annen side: ser man de siste 5-6 åra under ett har du rett.

Freddy sier forøvrig i intervjuet at laget er forbanna og er keen på revansje mot Aalesund. Hvilket bringer oss til….

Før Ålesund
Mulig du hadde glemt det, men som spiller i Vålerenga burde du vite at det er kamp mot Ålesund søndag. Heter du Jalland kan du allikevel ta det med ro, siden du sliter med en overbelastning og mister de siste to kampene. Og heter du Ronny soner du karantenen din, din slemme gutt.
Det har i alle fall klubbens sider sagt til meg.

Med litt flaks viser Vålerenga til de som møter opp at det var verdt å ta turen på søndag. Selv om det er gratis. Og kanskje vi kan få Lyn-kampen ut av kroppen da. For den sitter i – ennå.

Trenerspørsmålet
I en av de ganske ok kommentarartikkelene til Reidar Sollie i Dagsavisen tar han utgangspunkt i Tørums avgang i barteklubben og fokuserer på at topptrenerne må få tid (igjen). Han viser til Rekdals suksess i Vålerenga, samt Mjeldes i Brann.

Hvilket bringer oss til Vålerenga anno akkurat nå. I motsetning til på trønderbrakka har vi hatt utskifting av sportsdirektører og styrefolk, så vi har jo endret oss blant de som har ansatt trenere post Rekdal. Det viktige nå blir at de som styrer ikke bare får tak i rett mann, men får tak i rett mann som får nok tid, OG nok midler. Med andre ord: rammene må være klare og faste.

Om det er tilfelle tror jeg vi får en kanontrener. (les: ikke en som er drita hele tia, eller en som er god til å skyte, men en som er skikkelig god til å trene en halvdårlig motivert lag med høye tanker om seg selv).

Damer A i kvalik til 1. divisjon
Vi minner om at Vålerengas damer A spiller kvalik til 1.divisjon mot Voss på Valle lørdag 27.10 klokken 14.00. Åpen kiosk og gratis inngang.

Vålerenga i går
Vi beklager til Vålerenga hockey at vi sa Stjernen skulle moses. Dårlig karma, og resultatet var gitt da. Vår feil, sorry.

Vålerenga i dag
Du kan spille parkfotball i Slottsparken med Gunnar, Arni, Brix og Mathiesen. kl1530.

Ved dammen/brua, nærmere bestemt i krysset Parkveien og Wergelandsveien. Premier og billetter til Aalesundkampen deles ut. (også gratis i Sjappa…)

Legg igjen en kommentar