Dagboka torsdag 25. oktober 2007

En kort, kjapp og effektiv dagbok i dag, akkurat i tide til lunsjpausa. Vel bekomme! Mitt kjære Vålerenga Vålerengas lag i interkretsserien tapte dessverre 5-1 mot LSK i LSK-hallen. Mimic goalla for oss. – Vi hadde med oss ni guttespillere i dag som fikk med seg nyttig balast inn i vinteren, men vi slipper inn … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. oktober 2007»

En kort, kjapp og effektiv dagbok i dag, akkurat i tide til lunsjpausa. Vel bekomme!

Mitt kjære Vålerenga
Vålerengas lag i interkretsserien tapte dessverre 5-1 mot LSK i LSK-hallen. Mimic goalla for oss.
– Vi hadde med oss ni guttespillere i dag som fikk med seg nyttig balast inn i vinteren, men vi slipper inn alt for enkle baklengsmål. Det feller oss i dag, sier trener Mikkelsen til klubbens sider.

Derimot har G18-landsen med Vålerengas Fredrik Carlsen og Amin Nouri slått selveste Nederland 3-1. Fellah er fortsatt ute med beinbruddet, som alle vet.

Norge ble dermed nummer 1 i pulja. Sterkt.

Noe sier meg at disse unggutta, enten de vinner eller taper, er bedre motivert enn de såkalte etablerte spillerne våre. VPNs kampreferat mot Lyn er nok krasst og tramper på noen tær, men når man ennå sitter med en sur smak i munnen etter tap mot vestkantfolket på en så pinlig måte er det faktisk ikke så rart at man er pissed off.

Vi setter pris på at Hafslund og klubben åpner slusene for å slippe inn folk gratis mot Aalesund, men den gesten virker jo som kompensasjon fordi man allerede lukter at folk har gitt opp Vålerenga for denne sesongen. Det er i såfall lagets egen skyld nå.

I alle fall så klinker Aalbu til i et intervju med Tips:
– Vi har ikke brukt mye penger på forsterkninger i forhold til våre konkurrenter de siste par sesongene. Før neste sesong forventer jeg at midler blir frigitt slik at vi kan stille med et slagkraftig lag neste sesong.

Og han mener det kan bli utskiftinger i stallen.

Klare signaler fra direktøren både til de som sitter med pengesekken og de som forsyner seg av den. Og det bør ryddes ordentlig i alle kroker på Valle etter sesongslutten. Klubben har ikke råd til å ha så mange hybelkaniner på banen.

Trenerkabaler
Tørum er ut i RBK, mens det snakkes om Sandstø til Aalesund.

Da er vel Tørum på vei til oss, mens Myhre overtar i RBK. Sånn i kabalspekulasjonenes sanne ånd, som er rein sprøyt.

Damer A i kvalik til 1. divisjon
Fra damene, Vålerengadamene:
Damer A spiller kvalik til 1.divisjon mot Voss på Valle lørdag 27.10 klokken 14.00.

Damestyret oppfordrer så mange som mulig i hele klubben til å komme på Valle og heie frem vårt Damer A-lag mot Voss. Dersom Vålerenga spiller uavgjort eller vinner skal laget ut i ny kvalikkamp om en uke. Vinner Voss rykker de opp i 1.divisjon. Men uansett: Det blir åpen kiosk, farger, flagg og gratis inngang, men vi samler inn en viss frivillig kollekt fra publikum… Dame/jentesiden i klubben håper på oppslutning ut over egne rekker lørdag 27.10 klokken 14.00, på Valle!

Vålerenga i dag
Stjernen moses av Vålerenga Hockey kl.1830 i Stjernehallen.
(nei, den er ikke formet sånn, bare heter det)

Legg igjen en kommentar