Dagboka onsdag 24. oktober 2007

Vi er i et vakuum mellom sesongavslutningen og perioden med overgangsrykter. Det er stille i media og den nærmeste Vålerengarelevansen finner vi på sagaøya. Ellers kan klubben og vi se tilbake på 15 år med samarbeidspartneren Hafslund, og fremover mot presang. Lynkampen ut av kroppen Sitter du fortsatt med en uggen følelse etter forestillingen på … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. oktober 2007»

Vi er i et vakuum mellom sesongavslutningen og perioden med overgangsrykter. Det er stille i media og den nærmeste Vålerengarelevansen finner vi på sagaøya. Ellers kan klubben og vi se tilbake på 15 år med samarbeidspartneren Hafslund, og fremover mot presang.

Lynkampen ut av kroppen
Sitter du fortsatt med en uggen følelse etter forestillingen på søndag kan vi anbefale vårt lyskespark av et kampreferat. Skal man ha frustrasjon og sinne ut av kroppen kan man enten telle langsomt til ti, eller det mer primale, nemlig å brøle ut sin vrede.

Hafslund + Vålerenga = sant
Slik har det vært i 15 år og slik får vi håpe det blir i fremtiden. Vålerenga har vært benådet med en lojal samarbeidspartner som har vært med på både oppturer og nedturer. I anledning jubileet deles det ut gratisbilletter til alle på søndag. Det blir altså gratis inngang. En fin gest som i det minste vil appellere til alle sunnmøringer. VPN håper vi kan få høre noen friske toner fra klubben om varen som skal leveres på banen også.

Vålerengas profil
Klubben, Klanen og alle som har følelser for klubben må sette seg ned å se på profilen til klubben og den varen som leveres på kampdagene. Det er ikke bare Lyn som har et tilskuerproblem i Oslo. Det er for lett å slå seg til ro med at oslofolk er så kresne. Vi har sett i enkeltkamper de siste åra at når produktet er bra nok så kommer folk. Det kunne vært interessant å høre resultatene av en undersøkelse som gikk på hva folk forbinder med Vålerenga. Mitt tips er antirasistisk arbeid, ineffektivitet og defensiv fotball. Jeg tror ingen betaler et par hundre lapper for å underholdes av den varen. På imageområdet har vi nok mye å lære av Brann, Stabæk og RBK. Gir man folk forventninger om at de vil bli underholdt om de kommer, ja så kommer folk. Gi oss sirkus og resultater.

Kinaputt i lilleputt
Det er Nettavisen som har tatt pulsen på islandske fotballspillere etter at de tapte 0-3 for Lichtenstein. Våre to profiler Arni og Gunnar intervjues om tilliten til treneren. Arni forsvarer treneren og skylder på spillerne, mens Gunnar forsvarer spillerne og skylder på treneren. Vi vet ikke hvem som har rett, men er tibøyelig til å forstå at diskusjonen blusser opp etter tremålstap mot myggen Lichtenstein.

Sesongkort 2008
Husk at Sjappa trenger mailadressen og mobilnummeret ditt for å sende deg tilbud om nytt sesongkort. Du registrerer begge deler via klubben sine hjemmesider.

Bråk i Trondheim
Du har sikkert et perfekt ektepar i omgangskretsen du også, et av dem som alltid er lykkelige, kjører de feteste bilene og bor i den største kåken. Da er det alltid litt deilig når det begynner å brenne i rosenes leir. Slik er det i fotballen også, hele fotballnorge står og koser seg mens man ser på kloring og lugging så hårdottene fyker i Trondheim. Knut Kjartan har ikke skjønt at han må finne seg i å være bitchen til Eggen jr. og Eggen jr. har ikke skjønt at han ikke er Eggen sr. Vi lurer på hvor mye som er igjen av klubben når maktkampen i Trondheim er over, foreløpig vil vi bare konkludere med at vi liker det vi ser

Legg igjen en kommentar