Vålerenga – Ålesund 2-1

Sånn blir det når ingenting gjelds. Ingen nedrykk-strek å snuble i. Ikke en fiktiv Royal League-plass i sikte. Vålerenga – Aalesund 2-1 (2-1) Tippeligaens 25.runde, Ullevaal Stadion 28.oktober, 11.503 tilskuere KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her KAMPINNTRYKK: Aalerenga – Vålesund 2-1 Tidsfordriv. Gjesp. Vennskapskamp. Og en vennskapskamp er en vanskapt kamp. Vann overalt. Vann som … Fortsett å lese «Vålerenga – Ålesund 2-1»

Sånn blir det når ingenting gjelds. Ingen nedrykk-strek å snuble i. Ikke en fiktiv Royal League-plass i sikte.

Vålerenga – Aalesund 2-1 (2-1)
Tippeligaens 25.runde, Ullevaal Stadion 28.oktober, 11.503 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

Aalerenga – Vålesund 2-1
Tidsfordriv. Gjesp. Vennskapskamp. Og en vennskapskamp er en vanskapt kamp. Vann overalt. Vann som pisket og slo mot Vestbredden. Vann som fylte magasinene til Hafslund. Hafslund som åpna portene for publikum. Og publikum som egentlig takka nei. Takk likevel, Hafslund, det var ikke din feil! Ikke spillernes feil heller. Bortimot 10-1 i sjanser. 2 kjempemål. Og likevel er målvakten vår banens beste!

Det begynte så godt og vått med sjanser i fleng. Bojan i kjempeslag så lenge strikken holdt. Og det var i drøyt tjue minutter. Deretter overtok de andre essene våre. Mila inn til Daniel, i stanga og 1-0 fra Grindheim for åpent mål. Ny perle ti minutter seinere. Jarl André slår inn fra høyre, treffer skallen til Daniel i midten. Vakkert! 2-0.

Begge disse prestasjonene overgås likevel av Morten Berre fem minutter før pause. Brown i Ålesund-målet er utspilt etter perfekt innlegg fra Freddy. Berre kan bare skli den inn. Men, nei da! Dette kan du, Morten!

Og – nesten som vanlig – når vi har grepet på det, reduserer motstanderen rett før pause. Vi gir linjemannen skylda, han burde fått kampens fjerde gule kort for å sove bort en trippel-offside. Forøvrig ulte det temmelig tilfeldig fra dommerfløyta mellom regnbygene denne søndagskvelden. Men pytt, pytt. Vennskapskampen i sølepyttene ebba ut med andre omgang uten å utfordre nervene til publikum nevneverdig.

Og du kjære leser, synes du dette var et kjedelig kampreferat? Flott. Da har vi lykkes i å formidle hvor kjedelig det er å se fotball i ingenmannsland. Selv om mye egentlig var greit nok!

Og du som ikke var på kampen – eller du som var der og gikk glipp av detaljene – prøv vif-fotball.no om du virkelig ønsker hele sannheten om vår siste hjemmekamp i 2007.