Dagboka torsdag 18. oktober 2007

En dag nærmere byderby. Ikke mye om kampen mot Lyn. Desto mer om landslagets kamp i Bosnia. En kamp der Storbæk og Grindheim spilte bra. Vi har litt om billetter og så babler vi videre om Flokkenga. Byderby på bortebane Vi har fått en haug med billetter til denne kampen. Lyn ser vel mulighete til … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. oktober 2007»

En dag nærmere byderby. Ikke mye om kampen mot Lyn. Desto mer om landslagets kamp i Bosnia. En kamp der Storbæk og Grindheim spilte bra. Vi har litt om billetter og så babler vi videre om Flokkenga.

Byderby på bortebane
Vi har fått en haug med billetter til denne kampen. Lyn ser vel mulighete til å tjene noen ekstra kroner sånn på tampen av sesongen. Det kan jo være godt å ha med seg i jakkeforet når man skal nedover til Afrika for å utvikle nye talenter.

På Klanens sider finner du alt du egentlig trenger å vite. Du kan følge denne linken dersom du vil lese på Klanens sider.

Du kan også lese videre, siden vi bringer et lite sammendrag (utklipp) av det som står på sidene:

Vi er tildelt rundt 7000 billetter og det er solgt rundt 2000, det vil si at det er plenty igjen med billetter. På Vestbredden er det kun 550 billetter igjen.

Det lønner seg å kjøpe billetter på forhånd, så det ikke blir mye kø på stadion. Sjappa selger hver dag, søndag holder vi åpent fra kl 1400-1600, deretter selges de på Ullevål utenfor Burger King (inngang 6) og utenfor inngang 10 fra kl 1600 og frem til kampstart…

Billetter til Vestbredden og Cola Øvre er kun for medlemmer, billetter til Cola Nedre er tilgjengelige for alle Vålerenga-tilhengere.

Ja! Kjøp billetter til kampen og sørg for at vi overdøver Bastionen nok en gang.

Flokkenga
Vi klarer ikke helt å slippe taket på denne. Mest fordi vi syns den er latterlig dum. Men også fordi den er en total skivebom. Mulig at de ler seg fillete i Lyn fordi vi i det hele tatt gidder å fyre oss opp over dette.

Vel. Den som ler sist, ler som regel best. Vi håper Harald Aabrekk viser den foran hver trening slik at gutta skjønner hva som står på spill.

En annen ting vi har lagt merke til: I Lyn slår man med flat hånd. Vel, ørefiker har ikke knekt ei nese enda. Ei knyttneve gjør den susen.

Ett lag i byen
Det er bare ett lag i byen, og det er oss. Lyn er et marginalt tilholdssted for folk som liker treffe folk som seg sjøl på kamp. Folk som ser ut som dem selv, som snakker på samme måte, som kler seg på samme måte og som kommer til å finne på andre ting når Lyn spiller fotball i Adeccoligaen til neste år.

Og dett var dett
Vi oppfordrer avisene til å skrive om noe annet enn vann. Vann får man uansett i Sjappa. Veie kan melde at Vålerengavannet (som kommer fra et vann lang fra Oslo) går som hakka møkk.

Så spørs det om kombinasjonen møkk (bæsj) og vann rett og slett er grunnen til at vi må holde på til langt på natt med å koke alt vannet vi skal bruke.

Det tok for eksempel nesten 8 timer å få fylt badekaret. Først skulle vannet kokes og så skulle det avkjøles. For hvem vil vel bade i kokende vann?

Legg igjen en kommentar