Dagboka fredag 19. oktober 2007

Dagen har vært like «thight» som rumpeballene til Kjetli Rekdal dersom han ved et uhell hadde befunnet seg på Blue Oyster Bar. Her får du gudskjelovdagens dagbok, litt på etterskudd, men bedre sent enn aldri. Bedre sent enn aldri Kan vel også være mantraet til avisene der ute. Hva i huleste er det med dere. … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. oktober 2007»

Dagen har vært like «thight» som rumpeballene til Kjetli Rekdal dersom han ved et uhell hadde befunnet seg på Blue Oyster Bar. Her får du gudskjelovdagens dagbok, litt på etterskudd, men bedre sent enn aldri.

Bedre sent enn aldri
Kan vel også være mantraet til avisene der ute. Hva i huleste er det med dere. Er det totalt uinteressant at hovedstadens Tippeligalag møtes til landets andre byderby på søndag? Vi hadde jo en intervjusak med Aftenposten, og svaret de ga oss var jo at det rett og slett skjedde mer av fotballinteresse utenfor hovedstaden.

For hvem?

For folk i Bergen? I Trondheim? I Stavanger? På Lillestrøm? På Stabekk? Hvem leser Aftenposten på disse stedene? Svært få hvis vi dropper de to småhusbebyggede stedene vest og nord for Oslo.

I Bergen har de BT og BA. I Trondheim ruler Adressa. I Stavanger er det Stavanger Aftenblad som er sjefen i gata. Det er greit at Aftenposten definerer seg som en riksdekkende avis, men det får da for svarte faen være grenser. Det eneste man finner om søndagens kamp er en egenreklame for billige biletter til Lyns hjemmekamper med A-kortet…

Oppfordringen er egentlig ganske klar: Alle som er interessert i å få noe annet enn 2 kilo papir der 90% stort sett er bolig- og stillingsannonser, bør begynne å lete etter et alternativ. Og det gjelder faktisk for begge lagas tilhengere.

Kjenner du den…
…broren til den. Denne blør du av. Denne dør du av. Hockey skriver Aftenposten om. Ingen slår VIF. Vålerenga slo Storhamar på Jordal igår. 3-2 målet kom rett før slutt og dermed er Vålerengas skøytende soldater ubeseiret i årets sesong. VPN håper at dette tenner gutta med knotter under skoa. Hvis ikke kan de ta et kurs i hvordan man gir motstanderen et par reale på tygga av lages evige trofaste og beinharde sliter: Mr. VIF-Hockey i egen person: Øystein Olsen.

(PS: I Aftenposten står det at fighten mellom Olsen og Martz fra Kuhamar endte uavgjort. Av TV-bildene vll jeg si at det er vel en nokså dårlig obeservasjon. Begge fikk uansett matchstraff…)

I føljetongen om Vålerengas flokkmentalitet som Lyn kaller det – vi kaller det fellesskap, tenkte vi at vi kunne prøve ut følgende pauseunderholdning:

Lyn stiller med Atle Brynestad, vi stiller med Øystein Olsen. Atle gir Øystein en ørefik, så tar vi det på sparket derfra…

Panzer
Scora på onsdag. Han ble også intervjuet av P4. (Her i gården hører man ikke på på P4, men denne kom ramlende inn fra annet hold.) Panzer vil tilbake til Norge, og det er utelukka å spille for noe annet lag sier har til radiokanalen.

«Det er Vålerenga som står mitt hjerte nærmest. Det var de som oppdaga meg da jeg var en nobody. Det var i Vålerenga jeg fikk mitt gjennombrudd, det er i Vålerenga jeg skal avslutte karrieren min. Jeg skylder dem det.»

Rørende og sterkt fra en mann som kalles Panzer. Søtt nesten.

Vann, vann og bare vann
Så var det ikke Giardia i vannet allikevel. Det var noe annet. Og dermed fortsetter vi å koke badevannet. Snart blir det vel rasjonering, påbud med blendingsgardiner og forbudt å gå med Imsdalflaske i veska.

Vålerenga i dag
Finn deg en park på vestkanten. Jekk en pils. Slipp en rap. Sjekk om noen blir fornærmet og ringer politiet. Hvis ikke gjenta prosedyren. Hvis dette fortsatt ikke funker: Finn fram en pose med melis. Lag tynne striper med melis på en glassplate. Still deg opp i Bogstadveien og rop: «Hvit Snø!»

Legg igjen en kommentar