Dagboka ons 26. september 2007

Sikra plassen igjen. Trenerkabalen er på vei til å gå opp. Og Morgan er snart så puck at han er anti-helten vår. Dagboka. Din Dagbok, og bare din. Sikra plassen dobbelt opp Vålerenga 2 slo Kristiansund 4-2 i går. Dermed er plassen i serien sikra. – Nå trenger vi ikke lenger se bak oss på … Fortsett å lese «Dagboka ons 26. september 2007»

Sikra plassen igjen. Trenerkabalen er på vei til å gå opp. Og Morgan er snart så puck at han er anti-helten vår. Dagboka. Din Dagbok, og bare din.

Sikra plassen dobbelt opp
Vålerenga 2 slo Kristiansund 4-2 i går. Dermed er plassen i serien sikra.
– Nå trenger vi ikke lenger se bak oss på tabellen. Plassen er definitivt sikra og vi står friere til å komponere laget i de resterende kampene, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

Et selvmål, to goaller av Arnar og en av Roberts er fasiten. Milas innlegg sto for to av målene. Vi gratulerer gutta med plassen. Det er absolutt ikke uvesentlig at andrelaget holder seg i serien med tanke på matching av spillere som ikke spiller på a-laget.

Vil du lese mer om kampen kan du lese VPNs eget referat fra kampen også: linket nederst.
For enda mer og noen fete bilder av matta til Førsund sjekker du klubbens sider.

Trener kabalen går opp som ord deling
På NRK.no meldes det at Aabrekk nå faktisk er aktuell som hovedtrenerkandidat neste år.
– Han er aktuell sammen med flere andre, vi holder på nå å se på kandidater, så får vi se hvor lang tid vi bruker, sier Aalbu.

Mens Aabrekk selv bare sier han skal gjøre jobben til ny trener er på plass, at han har det fint i Vålerenga og skal være ”trener” til neste år også.

Aabrekk har så langt vært klar på at han digger utviklerjobben og at han ikke vil være hovedtrener. Selv om han ikke er like kategorisk her blir jeg nok en smule overrasket om han faktisk skulle tatt jobben. Like overrasket er jeg ikke om han blir tilbudt jobben, all den tid Aalbu og co kan slite med å finne en som vil ta jobben og som er kvalifisert.

Samtidig forteller Petter Myhre til VG at han er tilbudt en assistenttrenerjobb i Vålerenga igjen.
– Vi har hatt en dialog på at de ønsker at jeg skal være i et trenerteam neste år, som assistent. Jeg har sagt at jeg skal vurdere det.

Han sier allikevel at det henger på hvem som blir ny hovedtrener.

Interessant. En ny hovedtrener kan fort ønske å ha med seg egen assistenttrener, om han da ikke aksepterer at en allerede er på plass. Og dersom Vålerenga nå spør Petter om han vil fortsette, betyr det at man vet hvem den nye treneren allerede er da? Siden man kan snakke med Petter sånn?

For Dagbokas vedkommende håper vi i utgangspunktet at Petter har en rolle i klubben fremover. Han er en ressurs, rett og slett.

Hetse Morgan?
Norsk fotball har ikke så mange store saker. Om en trener klemmer litt hardt på en spiller eller om noen peller seg på tenna foran Klanen blir det stor ståhei i media i noen dager. Noe må man jo få igjen fra alle pengene som brukes.

Da blir det i hvert fall enda mer å gå på når det er en kar som siktes for dokumentfalsk. Overalt der Morgan ferdes blir det støy om saken. Klanen hadde banner som spilte på saken og Plankehaugens nesten uforståelige hyllest av Morgan. Så sang vi ”Morgan i buret” med mer glimt i øyet enn TV2 noen gang kommer til å ha når Shaaban måtte byttes ut.

Morgan selv tok det helt smart han:
– Jeg lo ganske godt. Dette er noe vi bare må ta med oss, sa han til VG.
Før han prøvde seg med at Klanen var få og sånn. Og at det er verre med Vålerenga på Jordal.

Morgan legger på selv også der han kjører sympatikortet og sier i Nettavisen at liv kunne gått med.
– Drapstrusler, overvåking og et voldsomt mediekjør kunne kostet menneskeliv.

I går ble saken kjørt videre på TV2 Sporten. Denne Dagbokist…uups..sorry… Dagbokskribenten har ikke sett selve innslaget, men som vi forstår det sa talsmann Nordtug at han håpet andre supportere også hetset Morgan. Som da fikk det til å kicke for Ernst Ravnås. Styreleder i Serieforeningen, BAHR-advokat og eier i Start om vi ikke tar feil.

Slemme, slemme Klanen. Sier bøllete ting til lille, snille uskyldige Morgan.

Ærlig talt. Morgan tar Klanshetsen helt bra. Og den var ikke ille, faktisk ganske morsom med Plankehaugens banner oppe også.
Dessuten vet Andersen godt å bruke media til sin fordel, og gjør det. At det blir en sak av dette i det hele tatt handler om at media tar Morgans 170 cm og blåser han opp til 190.

At Gjermund klinker til på denne er god gammeldags Klanshumor. Den skal være litt røff, helt puddinger er vi ikke blitt ennå. Og folk som har vært med i gamet lenge skjønner at det er greit. Vålerenga har mer enn nok historier med større eller mindre kriminelle i sin krets, også blant sponsorer osv. Om vi ikke har forfalska kontrakter så har vi nok glemt noen skjemaer. Vi står ikke over Morgan, vi slenger dritt til han sidelengs. Fordi han fortjener det og tåler det. Morgan er faktisk hard som en puck i denne saken. Kanskje har han vært like lur som en før.

Uansett holder han på å få samme status som det tysk techno-surrogatbandet Scooter for meg: Så fryktelig ute på planeten Pluto at det blir bare kult.
Hvis noen tror Klanen, Nordtug eller VPN for den saks skyld hater Morgan tror jeg de tar feil. Vi bare ler alle sammen. Hatet reserverer vi til andre.

Det som virkelig hadde vært morsomt å vite noe mer om er hvordan i helvete Lyn klarer å unngå at søkelyset står på dem? Mens FFK har tatt jobben som Morgans forsvarer. Og synes å simulere de nyttigste idioter vi har sett på lenge. Måtte Morgan dra med seg Lyn inn i rettskaffenhetens lys. Og hvorfor skulle vi ønske at lupen er på Lyn?

Eh…vi hater Lyn?

Du har forøvrig ikke hørt det siste om denne saken, det kan TV2 garantere deg.

Snart flere i administrasjon enn i sportslig
Den har sikkert du hørt eller tenkt sjøl. At klubben driver med mye annet enn bare fotballen. At det er for mange folk som ikke gjør noe på Valle.
Vel, dersom antall folk er målet sliter nok RBK noe mer enn oss. Ifølge Adressa er det 35, snart 45 som jobber administrativt hos RBK. Like mange som oss, Brann og Viking til sammen. Ifølge artikkelen har Viking 12, Brann 18. Dermed kan ikke Vålerenga ha flere enn 14 om vi klarer å telle rett.

Artig hva som kan lages sak av da. For det er tross alt slik at dersom de 45 generer penger eller andre midler til klubben verdt deres lønning er det sikkert verdt det. Faktisk antall ansatte betyr ikke at de ikke gjør noe fornuftig.
Vi tror vel strengt tatt at de fleste på kontoret til Vålerenga faktisk gjør noe fornuftig de og. For vårt vedkommende kan vi konstatere at innholdet på klubbens nettsider er bra, at SMS-tjenesten funker bra og at lønnskostnadene på administrasjon var i balanse i fjor, var de ikke?

Vålerenga i dag
Allo Allo`: La Lyn brenne, la Morgan leve, la urinen renne

Legg igjen en kommentar