Helgedagboka søndag 9. september 2007

Landskamp, rekruttkamp og skadesituasjon. VPN gjør det vi kan for å hjelpe deg igjennom ventetiden frem til neste kamp. Kjetil Wæhler skadet Etter omtrent en time av kampen mot Moldova ser vi alle sammen att Wæhlers ansikt vrir seg i smerte mens han holder seg til baksiden av låret. I dagens aviser kan vi lese … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 9. september 2007»

Landskamp, rekruttkamp og skadesituasjon. VPN gjør det vi kan for å hjelpe deg igjennom ventetiden frem til neste kamp.

Kjetil Wæhler skadet
Etter omtrent en time av kampen mot Moldova ser vi alle sammen att Wæhlers ansikt vrir seg i smerte mens han holder seg til baksiden av låret. I dagens aviser kan vi lese at det trolig dreier seg om en strekk, men at det ifølge landslagslegen også kan dreie seg om krampe. Er det krampe kan Kjetil være raskt tilbake. Vi ønsker uansett lykke til.

Vålerengaspillere for Norge
Med tre spillere i startoppstillinga gir våre gutter en ekstra liten spiss på landslagsinteressen. I kampen mot Moldova var antallet nok mer imponerende enn spillet. Storbæk hadde en av sine dårligste landskamper preget av manglende presisjon offensivt og usikkerhet defensivt. Den defensive biten av spillet til Storbæk led også av at han fikk lite hjelp av kratertrynet til LSK.
Grindheim løp og slet veldig mye i går og markerte seg mer som en sliter enn i rollen som den drivende ballføreren som vi er vant til å se han. En landskamp på det jevne.
Wæhlers ansikt lyste av vilje, men også han har vi sett bedre. I første omgang tapte han flere hodedueller og var heller ikke like trygg og solid som vi kjenner han fra Vålerenga. Han spilte seg opp utover i kampen, frem til han dessverre gikk ut med skade.

Rekruttkamp mot Levanger
På mandag spiller andrelaget kamp mot Levanger. Etter å ha tapt bortemøtet 3-1 har våre gutter noe å revansjere. Tar du med at vi regner med å se mange førstelagsspillere i denne kampen, inkludert vår nyervervelse fra Serbia, har du allerede god nok grunn til å møte på Valle kl. 19.00 på mandag. Mer om kampen og laget finner du på VIF.NO, klubbens eminente hjemmesider.
Supportercupen 2007
Årets supportercup ble arrangert på Ekebergsletta i går. Det er på sin plass med gratulasjoner til Klanen for et knirkefritt arrangement. Verdt å merke seg er det at Vålerengasupporternes egne ved Greverudbussen, var de som stakk av med turneringsseieren. Premie for turneringens tørsteste ga en ny hjemmeseier, og gikk til ”Gay Army”, tidligere langt bedre kjent som hardputtende ”Rocco Juniors”.
Turneringen hadde også en dameklasse hvor Stabæk Support både spilte og drakk alle under bordet, en dobbeltseier som viser at alkoholens påståtte skadevirkninger er oppspinn i regi av sterke fundamentalistiske krefter innen det mørkeste av internasjonale troskarteller. Ikke hør på dem, drekk med begge henda.
Ros til Klanen som stilte opp på kort varsel som arrangør og dro i havn et arrangement alle kan være fornøyd med.

Du stemmer for flere enn bare deg sjæl
I morgen er det siste frist for å avgi stemme. På mandag kveld vet vi mye om hvordan rammene for klubben vil bli fremover. Lykke til med bruken av stemmeretten. På tirsdag begynner klubben og Klanens jobb med å følge opp partienes løfter fra valgkampen. Vi må tilstå at vi gleder oss og vil følge den saken nøye.

Ventetiden
Neste kamp for Vålerenga er over en uke unna. Slå i hjel tiden med å lese partiprogram, gå på andrelagskamp, eller rett og slett lese kampreferatene fra tidligere kamper, referater som VPN vil oppdatere for deg i dagene fremover

Legg igjen en kommentar