Dagboka fredag 7. september 2007

Fredag. Og enda noen timer igjen til quiz, men det har dukket opp et fly i det minste! Dagstur til Wien Beskjed fra spissbuben i Sjappa; Det har dukket opp et fly som kan ta oss til Østerrike via Bratislava (ca 6 mil unna Wien). Dette koster 3.300 kroner, inkludert buss der nede. Avreise Oslo … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. september 2007»

Fredag. Og enda noen timer igjen til quiz, men det har dukket opp et fly i det minste!

Dagstur til Wien
Beskjed fra spissbuben i Sjappa;
Det har dukket opp et fly som kan ta oss til Østerrike via Bratislava (ca 6 mil unna Wien). Dette koster 3.300 kroner, inkludert buss der nede.

Avreise Oslo torsdag morgen slik at man får hele dagen i Wien!
Flyet er ennå ikke bestilt, så vi må ta alle forbehold om at vi dessverre kan miste flyet, men vi må sjekke om det er interesse før vi bestiller. Flyet har 148 plasser, noe færre vinduer, enda færre vinger og et totalt fravær av badekar på løveføtter.

Påmelding skjer til veie ætt online dott no.

UEFA i Polen
Lars Bohinen, Øyvind Bolthof, David Hanssen, Kjetil Rekdal tok hver sin straffe når Vålerenga gikk videre i UEFA-cupen sist mot Wisla Krakow. Vi som var der så også siste mann ta straffe. Husker du hvem da var? Sjekk video-en på YouTube dersom du ikke klarer å komme på det.

Her er linken!

Tre mann på landsen
Storbæk, Wæhler og Grindheim er alle på førsteelleveren til Hareide når Norge møter Moldova på bortebane til lørdag. Kampstart klokken 19.55 hvis jeg ikke husker helt feil.

Vålerenga tilstedeværelse på landslaget begynner å bli hyggeklig. Vi klarer stadig vekk å få frem spillere som får tillit hos landslagstrenere og det vitner om gode kvalitetsspillere…selv om ikke alle kamper gir inntrykk av det! Må være lov å si det…samtidig som vi er fryktelig stolte over at gutta aksler trøyene med flagget på brystet. «For kongen, landet og flaggets heder» som vi pleide å si i Den kongelige norske marine. Aner ikke hva dem sier i marinen nå om dagen, men sikker noe i retning av » -Skjer’a, gakk-gakk? -Ingenting, men pikken er blitt skakk.»

TV2 kjøper Vålerenga
For et mareritt om det hadde vært tilfelle. Men de satser hvertfall knallhardt på tv-dekning av Vålerenga og har kjøpt rettighetene til kampen mot Austria Wien og den sendes da på enten TV2 Sport eller på TV2 Zebra. Uansett blir det muligheter for de som ikke kommer seg nedover til å benke seg foran storskjermen med noen kalde mannfolksjampis og gode klansfolk.

RetroVPN, Århundrets lag
VPN mente den gangen at følgende lagoppstilling kunne kvalifisere til det ypperste av det ypperste, creme de la creme liksom;
Tippen – Foss, Foss, Løberg, Foss – Foss, Foss, T. Jacobsen, Foss – Foss, P. Jacobsen

Ser da unektelig noe merkelig ut dette her da, sier du. Ja, sier vi. Begrunnelsen finner du i arkivet.

Vålerenga i dag
Quiz på en fredag. Fredagsquiz. Gøy, lunt og sikkert litt omsorg

Legg igjen en kommentar